NAJAVA DANA (ponedeljak, 24. septembar): Dobar fudbal u Turskoj i Portugaliji

Vreme čitanja: 3min | pon. 24.09.18. | 08:13

Pogledajte koji nas to najzanimljiviji događaji očekuju danas

5309: FENERBAHČE – BEŠIKTAŠ, 20.00
(Fudbal, Turska 1)

Posle serije očajnih rezultata rukovodstvo Fenera je smenilo Filipa Kokua. Bešiktaš u mnogo boljem raspoloženju dočekuje derbi Istanbula. Crno-beli su vezali tri pobede. Sa druge strane Fener ima samo jedan trijumf u prethodnih pet susreta. GG je redovna pojava na mečevima gostiju. Prošle godine Fener je slavio protiv Bešiktaša kao domaćin (3:0).

Izabrane vesti

4108: BRAGA – SPORTING, 21.15
(Fudbal, Portugal 1)

Rivali su izjednači. Imaju deset bodova i trijumfom bi mogli da dođu do prvog mesta. Sporting je stabilizovao formu i ima tri trijumfa u nizu. Braga takođe igra sjajno. Tim sa severa Portugala je prethodnih put poražen 10.jula. Prošle godine Lavovi nisu uspeli da slome Bragu.

4319: KRILA SOVJETOV – KRASNODAR, 17.30
(Fudbal, Rusija 1)

Krasnodar igra sjajno u poslednje vreme. Tri trijumfa uz gol razliku 7:1. To je učinak ekipe za koju igra Uroš Spajić. Krila Sovjetov ne mogu da se stabilizuju. U prošlom kolu su deklasirani u sudaru sa Arsenalom iz Tule – 4:0. Na četiri od poslednjih pet susreta došlo je 0-2 gola.

4038: LA KORUNJA – GRANADA, 21.00
(Fudbal, Španija 2)

Oba tima igraju vrlo promenljivo. La Korunja je u mini seriji od dva poraza. Granda ima samo jedan poraz u prethodnih pet susreta. Kada ova dva tima igraju međusoobno 0-2 gola je redovna pojava. Tako je bilo u prethodna četiri meča.

5202: PANIONIOS – OLIMPIJAKOS, 18.30
(Fudbal, Grčka)

Olimpijakos je odlično startovao u ovom prvenstvu. Imaju maksimalan učinak posle tri kola. U četvrtak su remizirali sa Betisom. Panionios u prethodna tri meča ima isto toliko poraza i gol razliku 2:9

5515: ODENZE – HORSENS, 19.00
(Fudbal, Danska)

Odenze ove sezone igra, najblaže rečeno, veoma loše i trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli. Za razliku od domaćina, fudbaleri Horsensa solidno guraju na startu sezone i trenutno su blizu mesta koje vodi u plej-of. Na četiri ovosezonska meča na domaćem terenu Odenze nema pobedu, već tri remija i poraz. Horsens je sa druge strane, na četiri gostovanja od početka sezone zabeležio po dve pobede i poraza.

1246: TORPEDO MIN. - BATE BORISOV, 15.45
(Fudbal, Belorusija)

„Večiti“ šampion Belorusije sigurnim korakom ide ka novoj titulu, a Torpedo je samo usputna stanica na tom putu. Podsetimo, Torpedo je poslednjeplasirana ekipa na tabeli, sa samo dve pobede u dosadašnjem toku sezone. BATE je vezao tri trijumfa, a poslednji je bio na evropskom gostovanju mađarskom šampionu Videotonu. U prvom delu sezone BATE je savladao Torpedo sa 2:0.

5105: NIOR – LANS, 20.45
(Fudbal, Francuska 2)

Ova utakmica je derbi gornjeg doma u drugom rangu takmičenja francuskog fudbala. Nekadašnji šampion države Lans na sve načine pokušava da se vrati u elitno društvo. Nior kod kuće ove sezone nema poraz, dok je Lans na poslednjem gostovanju poražen od Meca. Tradicija je na strani Lansa koji nije izgubio u poslednjih deset okršaja sa Niorom.

7082: NANTER - BURG AN BRES, 20.45
(Košarka, Francuska)

Nacionalni šampionat zemlje Galskih petlova se zahuktava. U prvom kolu Nanter je doživeo tesan poraz na gostovanju Gravlenu, dok je Burg kod kuće slavio protiv Elana. Može se reći da je u bližoj prošlosti Burg bio redovna Nanterova mušterija. Ekipa iz predgrađa Pariza rešila je u svoju korist poslednjih šest međusobnih okršaja.


tagovi

najava danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara