Kristijano Ronaldo opet na terenu
Kristijano Ronaldo opet na terenu

NAJAVA DANA (ponedeljak, 25. jun): Urugvaj i Rusija za prvo mesto, Španija i Portugal za prolaz

Vreme čitanja: 3min | pon. 25.06.18. | 08:09

Pogledajte koji nas to događaji očekuju danas...

33: URUGVAJ – RUSIJA, 16.00
(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Borba za prvo mesto u Grupi A. Rusija ima bolju gol razliku i remi joj odgovara, Urguvajcima igra samo pobeda. Međutim, pitanje je i šta znači to prvo mesto kad je i dalje nejasno da li će u Grupi B pobednici biti Španci ili Portualci?

Izabrane vesti

34: S. ARABIJA – EGIPAT, 16.00
(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Igraju za čast, već su ostali bez šansi da se domognu osmine finala. Saudijci još nisu dali ni gol, mada su protiv Urugvaja znatno popravili utisak sa meča protiv Rusije na otvaranju Mundijala. Utisak je ipak da su Egipćani kvalitetniji, ipak imaju Mohameda Salaha u timu.

35: IRAN – PORTUGALIJA, 20.00
(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Prvi ili drugi na tabeli Grupe B? Zato igraju Portugalci. Kristijano Ronaldo juri i zvanje najboljeg strelca Mundijala u Rusiji. Postigao je sva četiri dosadašnja gola njegovog tima. Odlučivaće verovatno i gol razlika, ovog puta mogli bismo da vidimo nešto ofanzivniju Portugaliju.

36: ŠPANIJA – MAROKO, 20.00
(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Sve je dakle jasno. Špancima treba pobeda, ubedljivija od one koju će Portugal ostvariti. Do početka ovog meča već će se znati ko će na Rusiju, a ko na Urugvaj. Ali kako je pitanje ko je tu uopšte rival možda je realno očekivati da Španci odmore neke od zvezda za nokaut fazu takmičenja. Oni objektivno ne zavise od jednog igrača. Zašto propustiti šansu za rotacije?

5708: HELSINKI – VPS, 17.30
(Fudbal, Finska 1)

Helsinki ubedljivo prvi, VPS daleko iza. Zanimljivo, oba dosadašnja poraza Helsinki je pretrpeo na domaćem terenu, a VPS ume da bude neprijatan gost. Ali teško da će to imati značaja protiv Helsinkija: VPS je naime na gostovanju kod HJK-a ostvario samo jednu pobedu u poslednjih 29 mečeva!

1248: DINAMO BREST – GORODEJA, 19:45
(Fudbal, Belorusija 1)

Ne igra Dinamo posebno upečatljivo, ali vrlo teško gubi – bez poraza je u poslednjih šest kola. Kod kuće još ne zna za poraz. A Gorodeja je najgora ekipa u ligi. Zakucana na dnu sa sedam bodova iz 12 kola. Neverovatno, ali jednu pobedu ostvarila je protiv ubedljivo najbolje ekipe Belorusije – BATE Borisova.

5608: OD GRENLAND – BRAN, 19.00
(Fudbal, Norveška 1)

Bran želi da ostane neporažen i sačuva prvo mesto na tabeli. Od Grenland nije naivan kod kuće, teško je probiti lidera na tabeli: Branova odbrana poklekla je samo pet puta u 13 mečeva i ona je pre svega zaslužna za prvo mesto. Od Grenland nije savladao današnjeg rivala još od 2014. godine.

7862. A. KRUNIĆ - A. SESTINI, 11.00
(Tenis, WTA Istborn)

Aleksandra Krunić je nedavno osvojila turnir u Hertogenbošu, tako što je protivnicama prepustila samo dva stea na travi, pa u sjajnom raspoloženju dolazi u Birmingem, gde je na početku čeka duela sa 823. igračicom sveta, Andreom Sestini Hvalačkovim. Dosad ima polovičan učinak u okršajima sa Čehinjom, dobila je susret na tvrdoj podlozi u Bakuu 2012. godine (2:1), a izgubila pre četiri leta u Notingemu (0:2).

7854: SEPI - ISTOMIN, 11.00
(Tenis, ATP Istborn)

Andreas Sepi je prošle nedelje u Haleu bio uspešan u prva dva kola, ali ga je zaustavio Ćorić, dok je na istom turniru Denis Istomin ispao već u drugoj rundi, porazom od Nemca Bačingera. U deset dosadašnjih okršaja Italijan je dobio čak sedam, ali su na travnatoj podlozi poravnati - 1:1.

(TO: Action images)


tagovi

najava brojabet infoklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara