NAJAVA DANA (sreda, 15. avgust): Nole je stavka broj jedan u Sinsinatiju… Real - Atletiko Madrid, u finalu UEFA Superkupa

Vreme čitanja: 4min | sre. 15.08.18. | 08:10

Pre nego što se latite današnjih tipovanja, pogledajte šta o najinteresantnijim parovima dana ima da kaže naša statistička analiza

7675: N. ĐOKOVIĆ – A. MANARINO, 16.00
(Tenis, ATP Sinsinati)

Iako je Fracuz 28. na svetu stara je mušterija našeg asa. U dosadašnaj tri odmeravnja sva tri puta je slavio Beograđanin ne izgubivši pritom niti jedan set. Poslendji put su se sastali u Londonu, tačnije Kvinsu ove godine kada je rezultat bio 7:5, 6:1.

Izabrane vesti

7677: K. ANDERSON – DŽ. ŠARDI, 16.00
(Tenis, ATP Sinsinati)

Kevin Anderson bi ovaj meč trebalo brzo da završi protiv 46. reketa sveta. Junžnoafrikanac ovakve protivnike uglavnom bez problema lomi, pre svega ubitačnim servama. Možda dođe do taj-brejka i to je sve što možemo očekivati od iskusnog Francuza, Džeremija Šardija.

7678: K. NIŠIKORI – S.  VAVRINKA, 16.00
(Tenis, ATP Sinsinati)

Vavrika je nekako uspeo da se u prvom kolu izbori sa opasnim Dijegom Švarcamonom, 12. reketom sveta i tako konačno odigra odličan meč. Veliko je pitanje da li će Švajcarac moći da nastavi u tom ritmu pošto još nije ni blizu prepoznatljive forme. Slična priča je i sa Japancem, a uz podatak da je 4-4 u međusobnim odmeravanjima, sve nas vuče ka tri seta i mnogo gemova.

2785: ŽELJEZNIČAR - SARAJEVO, 20.15
(Fudbal, BiH 1)

Željezničar se posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope od strane kiparskog Apolona okrenuo domaćoj Premijer ligi. Nakon četiri odigrana kola ostvario je tri pobede uz poraz od ekipe Čelika. Ekipa Sarajeva je posle šokantno ubedljive eliminacije od Atalante ostvarila pobedu i remi, prethodno je upisala jedan trijumf i poraz. Željezničar je dobio prethodna dva derbija na Grbavici i to identičnim rezultatom 2:1. 

6413: REAL M. ATL.MADRID, 21.00
(Fudbal, UEFA Superkup)

Ovo će biti 10. okršaj gradskih rivala u međunarodnim takmičenjima i Jorgandžije nikada nisu uspele da izbace Kraljevski klub ili mu uzmu trofej. Dva puta ih je Real tukao u finalima, dva puta u polufinalima i jednom u četvrtfinalnom dvomeču. Simeoneova četa dobila je samo dva okršaja u poslednje tri i po godine. U pripremnom periodu Real je bio bolji. Pobede nad Juventusom, Milanom i Romom. Kod Čola, kažu rezultati, dosta toga škripi. Porazi od PSŽ-a i Intera, remi sa Štutgartom i samo jedna pobeda - protiv Kaljarija. Dva prethodna duela madridskih timova završena su bez pobednika (1:1, 0:0).

2494: ELDŽIN – ARBROUT, 20.45
(Fudbal, Kup Škotske)

Eldžin je sezonu u četvrtoj ligi Škotske otvorio remijem i pobedom nad Edinburg Sitijem. S druge strane trećeligaš Arbrout ostvario je dve ubedljive pobede u prvenstvu. Ovi rivali sreli su se pre nekoliko nedelja u Liga kupu kada je Arbrout slavio sa 2:0, a sličan ishod očekuje se i ovog puta.

2762: OFK TITOGRAD - BUDUĆNOST, 17.30
(Fudbal. Crna Gora 1)

Budućnost je bez greške prebrodila prva dva kola, savladala Iskru i Mornar, došavši do gol razlike od 4:0. Titograd je remizirao sa Rudarom, i s minimalcem savladao Iskru. Kada je reč o ovom paru, dobro je znati da je X došao na tri od pet njihovih utakmica, a da bez greške na svim tim mečevima prolazi GG igra. Poslednji put, u polufinalu Kupa Crne Gore slavila je Budućnost, ali tek posle izvođenja penala. Uz sve to, valja znati da su i jedni i drugi okončali kvalifikacije za Ligu Evrope. Trencin je izbacio Budućnost, a B36 Toršavn ekipu Titograda.  

4758: HENAN – GUANGDŽOU, 14.00
(Fudbal, Kina 1)

Henan igra prilično promenljivo u poslednje vreme. Na prethodnih pet mečeva naizmenično je pobeđivao i gubio i posle 17 kola tri boda razdvaja ga od opasne zone. Guangdžou je posle serije od četiri ubedljive pobede (4:0, 5:0, 3:0, 4:2) izgubio u gostima od Čangčun Jataija sa 3:2. Sa ekipom Henana tradicionalno bez većih poteškoća izlazi na kraj. Poslednji put Henan je ekipu Fabija Kanavara savladao pre tri godine.  

7654: G. MUGURUZA – L. CURENKO, 16.00
(Tenis, WTA Sinsinati)

Prošlogodišnja šampionka ovog prestižnog turnira, Muguruza trebala bi da ima relativno lak zadatak protiv Ukrajinke Lesije Curenko koja je uspela da je savlada u njihovom prvom odmeravanju, ali još 2015. godine. Sada ne samo da je 2-1 za Špankinju, nego je i ona sazrela u jednu od najboljih teniserki sveta, tako da ne očekujemo da se previše namuči.

7021: SRBIJA M16 – FRANCUSKA M16,
(Košarka, Evrobasket M16)

Naša kadetska reprezentacija, plasirala se u četvrtfinale Evrobasketa koje se igra u Novom Sadu, nakon sinoćnje pobede nad Slovenijom 88:63 (26:17, 24:13, 16:18, 22:15). Francuzi su u osmini finala savladali Nemačku sa 83:56. Pozitivnu tenziju u našoj ekipi stvara činjenica da od 2010. godine, pa sve do danas, Srbija na ukupno pet susreta nije izgubila od Francuske. Ipak, mogao bi nastupajući meč da bude neizvestan, s obzirom kako su Trikolori igrali sa Nemačkom.

FOTO: Reuters/Action Images


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara