NAJAVA DANA (sreda, 20. februar): Ronaldo se vraća u Madrid, Siti u Gelzenkirhenu, spektakl u Ligi Evrope, igra i PSŽ

Vreme čitanja: 3min | sre. 20.02.19. | 08:49

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

6406: ATLETIKO MADRID – JUVENTUS
(Fudbal, Liga šampiona)

Atletiko kao domaćin nije izgubio na poslednjih devet utamica sa italijanskim klubovima, poslednjih pet je i dobio, ali ovo je Juventus, pride sa Kristijanom Ronaldom, koji je na 31 meču sa Jorgandžijama postigao 22 gola. Dobro zna kako protiv crveno-belog madridskog kluba.

Izabrane vesti

6407: ŠALKE – MANČESTER SITI
(Fudbal, Liga šampiona)

Jesu krajem januara imali onaj kiks u Njukaslu, ali posle 6:0 protiv Čelsija timu Pepa Gvardiole ne manjka sampouzdanja. Šalke se pritom muči u napadu, Mančester Siti nema tih problema, a rival verovatno ne bi ni bio ovde da nije zapao u najlakšu grupu sa Portom, Lokomotivom i Galatasarajem.

6517: SEVILJA – LACIO
(Fudbal, Liga Evrope)

Sevilja iz prvog meča ima prednost od 1:0, Lacio već dugo problema sa povredama. Sergej Milinković Savić se oporavio i samo je pitanje da li će ga Simone Inzagi u vatru gurnuti od prvog minuta ili će početi sa klupe. Ni tradicija mu ne ide u prilog, Lacio je izgubio sedam od osam utakmica  na španskom tlu.

5026: PSŽ – MONPELJE, 21.00
(Fudbal, Francuska 1)

Nejasno je s kakvim će timom Tomas Tuhel dočekati ovaj susret, ali je izvesno da će Monpelje pretrpeti još jedan poraz. Istina, nekadašnji šampion Francuske u nizu je od četiri remija, ali nije slavio kao gost u ovoj godini, dok je PSŽ u poslednjih mesec dana na Parku prinčeva dozvolio samo jedan gol. U prethodna dva susreta ovih timova u Parizu gost nije postigao gol, a domaćin je ubedljivo slavio.

5005: BORDO – GENGAN, 19.00
(Fudbal, Francuska 1)

Bordo je u drastično boljoj situaciji od Gengana, kome se sve izvesnije „smeši“ selidba u drugorazredno društvo. Žirondinci su u prošlom kolu prekinuli seriju od tri ligaška poraza, dok je Gengan i dalje u nizu od četiri neuspeha koja je počela onim poniženjem od PSŽ. Poslednjih godina uspostavljena je tradicija – kada Gengan dolazi u goste, Bordo ne greši.

2115: DERBI – MILVOL, 20.45
(Fudbal, Engleska 2)

Sudar dva tima sa potpuno različitim ambicijama. Derbi se vrzma oko zone plej-ofa, dok Milvol svi simalam grabi da izbegne zonu ispadanja. Oba kluba su na dva boda od svojih zona, s tim što je Milvol u ozbiljnom problemu jer nema ligašku pobedu već u pet minulih kola. Bar dobro napreduje u FA kupu, gde je otišao u četvrtfinale. Derbi na svom terenu nije poražen već tri meseca, a u poslednje vreme bar dva gola su obaveza.

2452: RENDŽERS – KILMARNOK, 20.45
(Fudbal, Škotska kup)

Rendžers je uspeo da izvuče živu glavu na teškom gostovanju Kilmarnoku u prvom meču koji je završen bez golova, a na svom Ajbroksu imaće šansu da overi plasman u četvrtfinale nacionalnog kupa. Susreti ovih timova u Glazgovu obično su baš tesni i neizvesni, o čemu govori činjenica da ni u jednom od prethodna četiri meča nijedan tim nije dao više od gola. Rendžers je u tom periodu savladao Kilmarnok samo jednom.

7861: KRUNIĆ – KIRSTEA, 18.30
(Tenis, WTA Budimpešta)

Treći sudar srpske i rumunske teniserke, u ova prva dva polovičan uspeh s tim da je Sorana Kirstea tu jednu pobedu upisala još davne 2011, dok joj se Aleksandra Krunić “osvetila“ 2017. u Sinsinatiju. I sada je u boljoj formi, pa i favorit sa kvotom 1,55.

Foto: Reuters


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara