NAJAVA DANA (subota, 16. februar): Kreću Zvezda i Partizan, čeka nas KRK u Nišu, veliki ispiti za Milan i Barselonu

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.02.19. | 07:52

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

2702: OFK BAČKA – PARTIZAN, 13.00
(Fudbal, Srbija 1)


Partizan nije impresionirao na pripremama, ali bez većih problema trebalo bi da slavi na gostovanju Bački. Domaćin nije zabeležio trijumf u pripremnom periodu. Parni Valjak je kuburio sa realizacijom u poslednje vreme. Na šest prethodnih susreta crno-belih, računajući i pripreme, došlo je 0-2 gola. Partizan je u seriji od četiri pobede nad Bačkom.

Izabrane vesti

2706: CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA, 16.00
(Fudbal, Srbija 1)


Ovo je derbi prvog kola prolećnog dela prvenstva uzimajući u obzir tradiciju dva kluba. Međutim, srpski šampion u poslednje vreme lako izlazi na kraj sa Vojvodinom. Crveno-beli su dobili sedam prethodnih mečeva, na kojima je redovno dolazilo 3+. Zvezda je u seriji od šest uzatopnih pobeda. Vojvodina je solidno delovala na pripremama. Izgubili su samo od BATE Borisova.

5008: MARSELJ – AMIJEN, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)


Marselj je konačno došao do daha. Vezao je dve pobede u prvenstvu i ima sasvim realne izglede da se domognu mesta koje vodi u Evropu. Amijen ima samo dva boda više od ugroženog Monaka. Gosti na poslednjih šest susreta imaju pet poraza i pobedu nad Kaenom. Ova dva tima su odigrala samo tri meča u istoriji i sva tri je dobio Olimpik.

3013: HERTA – VERDER, 18.30
(Fudbal, Nemačka 1)


Herta se u Menehgladbahu vratila na pobednički put. Međutim, domaćinu će biti danas vrlo teško, pošto je Verder prethodni put izgubio 22. decembra. O težini zadatka za ekipu Marka Grujića govori i sledeći podatak. Herta je prethodni put bila bolja od Verdera 2013. godine.

1019: ATALANTA – MILAN, 20.30
(Fudbal, Italija)


Direktan duel za mesto koje vodi u Ligi šampiona. Oba tima igraju izvanredno u poslednje vreme. Atalnta je u seriji od tri pobede, Milan nema poraz još od Superkupa i Juventusa. Samo jedno računajući pet prethodnih susreta Atalante nije došlo 3+. Milan je bez pobede protiv Atalante od maja 2015. godine.

4012: RAJO VALJEKANO – ATLETIKO MADRID
(Fudbal, Španija 1)


Atletiko je u teškoj situaciji. Čeka ih Liga šampiona, a nanizali su dva poraza. Pre Reala izgubili su od Betisa. Ništa bolje nije ni u predgrađu Madrida. Rajo je porazima od Leganjesa i Espanjola ušao u opasnu zonu. Na prethodna tri međusobna susreta Rajo nije uspeo da postigne gol protiv Jorgandžija. 


4016: BARSELONA – VALJADOLID, 20.45
(Fudbal, Španija 1)


Barselona je u blagoj krizi. O tome svedoči činjenica da su, računajući sva takmičenja, Katalonci nanizali tri remija. Valjadolid ima samo jedan trijumf na prethodnih 10 utakmica. Na prethodna tri susreta ova dva kluba na Nou Kampu je došlo 3+.

2054: NJUPORT – MANČESTER SITI , 18.30
(Fudbal, FA Kup)


Njuport je najveće iznenađenje FA Kupa. Četvrtoligaš iz Velsa je u prošlom kolu napravio prvorazredno iznenađenje i eliminisao Midlzbro. Siti u prethodna tri meča ima isto toliko pobeda i fantastičnu gol razliku – 11:1. Nikada u istoriji nisu igrala ova dva kluba. Na četiri od poslednjih pet susreta Njuporta došlo je 0-2 gola.

7098: FMP - PARTIZAN, 17.00
(Košarka, Kup Radivoja Koraća)


Oba tima su prilično lako slavila u četvrtfinalnim mečevima. Zbog odličnih izdanja u poslednje vreme crno-beli su favoriti, ali mečevi ova dva tima su vrlo nezivesni u poslednje vreme. Na prethodnih pet – crno-beli imaju tri pobede.

7101: CRVENA ZVEZDA - BEMAKS, 21.00
(Košarka, Kup Radivoja Koraća)


Oba tima su u četvfinalu prošli put od pakla do raja, to jest od minusa od 10 poena i više, pa do pobede - Zvezda nad Dinamikom, a Bemaks nad čačanskim Borcem. Poslednji put ova dva tima su se sastala krajem 2018. u okviru ABA lige kada je beogradski velikan u Sremskoj Mitrovici slavio sa 78:68.

FOTO: Starsport


tagovi

najava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara