"Vaterpolisti Srbije"
"Vaterpolisti Srbije"

NAJAVA DANA (subota, 20. avgust): Tri srpska tima igraju za medalju! Premijer liga u punom sjaju, kreću i Italijani

Vreme čitanja: 4min | sub. 20.08.16. | 08:29

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas

Vaterpolisti SrbijeDan za sportske gurmane. Naravno, u fokusu su dešavanja na Olimpijskim igrama u Riju, gde naši imaju priliku da osvoje tri medalje u ekipnim sportovima. Od zanimljivijih događaja, razume se, izdvajamo mečeve Premijer lige Engleske, početak Serije A, susrete u Španiji, Holandiji, ali i nastavak Superlige Srbije.

Mnogi od ovih mečeva nalaze se u MOZZART specijalu Trostruki superpar, što znači da ih možete odigrati po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

Izabrane vesti

7003: FRANCUSKA Ž – SRBIJA Ž, 16.30
(Košarka, OI, meč za bronzanu medalju)

Selekcija Francuske poražena je od Amerikanki 67:86, a izabranice Marine Maljković nisu uspele da savladaju Španiju u polufinalu OI (54:68).  Srbija i Francuska igrale su poslednje finale Eurobasketa prošle godine u Budimpešti. Naše devojke bile su bolje 76:68. Nadamo se reprizi.

8472: SRBIJA – HRVATSKA, 22.50
(Vaterpolo, OI, finale)

U četvrtftinalu savladana je Španija, a onda u polufinalu i Italija. Još jedno finale za mašineriju selektora Dejana Savića. Reprezentacija Hrvatske porazila je Crnu Goru u polufinalu olimpijskog turnira sa 12:8. Od pet prethodnih duela sa Hrvatima četiri su pripala našim delfinima, a onaj na EP 2014. završen je nerešenim rezultatom. Biće ovo istorijska prilika da naši momci pobedom ostvare vaterpolo „tripletu“ - evropsko, svetsko i olimpijsko zlato.

8404: SRBIJA Ž - KINA Ž, 03.30
(Odbojka, OI, finale)

Srbija se plasirala u finale neverovatnom partijom protiv Američkih odbojkašica (3:2). U drugom polufinalnom meču Kina je savaladala Holandiju. Svetske vicešampionke su posle velike borbe u četiri seta i dramatičnih završnica slavile 3:1. Naše devojke su već u grupi savladale Kinu rezultatom 3:0. Očekujemo reprizu i istorijski uspeh.

2002: STOUK – MANČESTER SITI, 13.30
(Fudbal, Engleska 1)

Siti je ubedljivo dobio njihov aprilski duel, ali na poslednjem međusobnom okršaju u Stouku uspešniji su bili domaćini. To ne znači da sumnjamo u trijumf Gvardiolinih pulena, koji su veliki favoriti.

2005: VOTFORD – ČELSI, 16.00
(Fudbal, Engleska 1)

Sudeći po rezultatu moglo bi se zaključiti da se Čelsi mučio protiv Vest Hema, ali ekipa Antonija Kontea bila je potpuno dominantna na tom meču i zaslužila je trijumf (2:1). Najrealnije je da i ovde osvoji sva tri boda.

2007: BARNLI – LIVERPUL, 16.00
(Fudbal, Engleska 1)

Pobedom nad Arsenalom (3:4) Liverpul je pokazao da će u ovoj sezoni jurišati na titulu. Barnli je u prvom kolu poražen od Svonsija, a teško da će uspeti da zabeleži pobedu u drugom.

2008: LESTER – ARSENAL, 18.30
(Fudbal, Engleska 1)

Lisice su izgubile utakmicu u okviru Komjuniti šilda protiv Mančester junajteda, te im je poraz od Hala u prvom kolu bio četvrti u nizu. S druge strane, Arsenal je igrao veoma dobro u prijateljskim mečevima, pa je u prošlonedeljni derbi s Liverpulom ušao kao favorit. Na tom susretu videlo se koliki problem za Arsena Vengera predstavlja veliki broj povređenih igrača. Arsenal se, ipak, u prethodne dve sezone pokazao kao nerešiv problem za domaće.

4004: BARSELONA – BETIS, 18.15
(Fudbal, Španija 1)

Barselona je retko kad imala milosti prema Betisu, a u poslednjih nekoliko navrata ispraćala ga je sa po tri-četiri „komada“, s tim da su i zeleno-beli uspevali da postignu poneki pogodak.

2702: SPARTAK – PARTIZAN, 19.00
(Fudbal, Srbija 1)

Partizan juri treću uzastopnu pobedu pod Markom Nikolićem. Posle trijumfa nad Javorom i Čukaričkim, crno-beli se nalaze u dobrom raspoloženju. Od sedam poslednjih duela sa Spartakom dobili su šest i primili samo dva gola. Subotičani igraju efikasno, na njihovih pet mečeva ove sezona pao je 21 gol.

1603: AJAKS - VILJEM II, 19.45
(Fudbal, Holandija 1)

Bez obzira na dvomeč sa Rostovom u plej-ofu za Ligu šampiona (1:1), Ajaks mora potpuno da se fokusira na ispravljanje prošlonedeljnog kiksa protiv Rode (2:2). Srećom po Kopljanike, Viljem je skroz van forme.

1604: ZVOLE – PSV, 19.45
(Fudbal, Holandija 1)

Zvoleov poraz od Sparte nas je iznenadio. Sada mu dolazi neuoporedivo snažniji i ambiciozniji protivnik koji, čini se, trenutno rutinski osvaja bodove i dvojka se ovde ne dovodi u pitanje.

1001: ROMA – UDINEZE, 18.00
(Fudbal, Italija 1)

Roma neće lako nadoknaditi odlazak Miralema Pjanića u Juve, međutim, povoljna okolnost za Vučicu je to što u prvih nekoliko kola igra sa nešto slabijim ekipama, što bi trebalo da iskoristi za jačanje samopouzdanja.

1002: JUVENTUS – FJORENTINA, 20.45
(Fudbal, Italija 1)

Odbranu pete uzastopne šampionske krune Juventus počinje protiv rivala s kojim ga povezuje višedecenijska netrpeljivost. Verujemo da će Juve od starta krenuti silovito, što znači da Violu očekuje peti vezani poraz u međusobnim susretima.

252: BRAZIL – NEMAČKA, 22.30
(Fudbal, OI, finale)

Olimpijske reprezentacije Brazila i Nemačke sastaće se na Marakani u utakmici za zlatnu medalju. Domaćin turnira demolirao je Honduras u polufinalu sa ubedljivih 6:0, dok je Nemačka savladala Nigeriju 2:0. Ni jedni ni drugi, nikada nisu osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara