Rikardo između Stojkovića i Jovančića
Rikardo između Stojkovića i Jovančića

NAJAVA DANA (subota, 23. februar): Poslednja priprema za večiti derbi, povratak Kejna, derbi Sevilja – Barsa...

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.02.19. | 08:09

Pogledajte koji nas zanimljivi sportski događaji očekuju danas

2705: RADNIK – CRVENA ZVEZDA, 17.00
(Fudbal, Srbija 1)

Lider Superlige se diči nizom od pet pobeda, a neporažen je na 48 vezanih prvenstvenih susreta, još od duela sa Napretkom u Kruševcu 1. oktobra 2017. Na gostovanjima je davao najmanje po dva gola na minulih osam mečeva, a protiv Surduličana ima impresivan skoro 8-0-0 i gol-razliku 34:2. Mada, Radnik poslednjih pet prvenstvenih duela ne zna za poraz.

Izabrane vesti

2706: PARTIZAN – PROLETER NS, 19.00
(Fudbal, Srbija 1)

Crno-beli su u Bačkoj Palanci sigurnom igrom otvorili prolećni deo prvenstva i utakmicu sa Novosađanima tretiraju kao poslednji test za večiti derbi. Trener Mirković ne može da računa na Markovića, Ndžaija, Ivanovića i Pantića, ali ga hrabri činjenica da njegov tim ima najbolju odbranu u ligi (samo osam primljenih golova). Sva prethodna četiri duela ovih timova pripala su Partizanu, čak tri u kupu i jesenji u ligi, kad je Vladimir Stojković odbranom penala sačuvao bodove favoritu.

2003: BARNLI – TOTENHEM, 13.30
(Fudbal, Engleska 1)

Očekuje se povratak Harija Kejna na teren posle povrede, međutim, i bez kapitena sjajno ide Pevcima, pošto su u nizu od četiri pobede, uz gol-razliku 9:2. Posebno dobro deluju na premijerligaškim gostovanjima, gde su sa poslednjih deset utakmica doneli čak 27 bodova. Od Barnlija nisu poraženi na minulih devet susreta. U tom periodu tim Šona Dajša pretrpeo je samo jedan poraz.

5015: PSŽ – NIM, 17.00
(Fudbal, Francuska 1)

Bez obzira na takmičenja, Pari Sen Žermen je brutalan, stekao je već 15 bodova viška u odnosu na drugoplasirani Lil, na pragu je četvrtfinala Lige šampiona, a na Parku prinčeva u poslednjih 20 utakmica ima 18 trijumfa, po jedan remi i poraz. Nim, međutim, nije lak zalogaj, pošto je u poslednjih pet mečeva Lige 1 osvojio deset bodova.

3014: BAJERN MINHEN – HERTA, 15.30
(Fudbal, Nemačka 1)

Činjenica da je Borusija iz Dortmunda triput vezano kiksnula omogućila je braniocu Salatare da se aktivno uključi u šampionsku trku, samo je na tri boda zaostatka i trijumf nad Berlincima ima oznaku imperativa. Posebno ako se zna da je Herta jesenas slavila 2:0, da bi se Bavarci revanširali u kupu, slavivši 3:2 posle produžetaka. Bajern je u seriji od pet prvenstvenih mečeva na kojima je prošla igra GG3+.

1009: TORINO – ATALANTA, 15.00
(Fudbal, Italija 1)

Torino igra odlično u poslednje vreme, vezao je četiri meča bez poraza i odoleo prošlog vikenda u Napulju. Atalanta je sjajnu atmosferu donekle pokvarila porazom od Milana u Bergamu, ali ukoliko želi da ostane u trci za četvrto mesto mora ponovo da počne da pobeđuje. U prvom meču ova dva tima bilo je 0:0, a nerešeno je bilo i na poslednja dva međuobna okršaja u Torinu (oba puta 1:1).

1010: FROZINONE – ROMA, 20.30
(Fudbal, Italija 1)

Roma se konsolidovala i nanizala tri pobede u svim takmičenjima. Zahvaljujući prošlonedeljnom slavlju nad Bolonjom ekipa Euzebija di Frančeska zadržala je korak za zahuktalim Milanom, a sada je u obavezi da osvoji tri vredna boda kako bi spremna dočela rimski derbi. Frozinone je u opasnoj zoni, ali je počeo da pobeđuje u poslednje vreme. Ipak, u okršajima sa najvećim timovima italijanskog fudbala uglavnom lagano polaže oružje.

4013: SEVILJA – BARSELONA, 16.15
(Fudbal, Španija 1)

Sevilja je imala dan manje za oporavak, ali je puna samopouzdanja nakon lagane eliminacije rimskog Lacija u 1/16 finala Lige Evrope. Barselona nije blistala, mada je odradila posao u Lionu i sad može maksimalno da se posveti čuvanju prvog mesta na tabeli. Ove sezone Sevilja je savladala Barselonu na svom terenu u četvrtfinalu Kupa kralja (2:0), ali je potom doživela debakl u revanšu na Nou Kampu (1:6).

3445: LEH – LEGIJA, 18.00
(Fudbal, Poljska 1)

Leh je razočarao na početku drugog dela sezone, ali je ovo idealan trenutak da napravi presek, jer se radi o ključnom delu takmičenja. Legija je doživela šokantan poraz od Krakovije u prošlom kolu, pa vodeća Lehija sada ima četiri boda više. Legija ima tri vezane pobede u međusobnim okršajima.

5305: BAŠAKŠEHIR – BURSA, 17.00
(Fudbal, Turska 1)

Bašakšehir je ostvario veoma važnu pobedu u Antaliji u prošlom kolu, pa je na komotnih šest bodova udaljenosti od drugoplasiranog Galatasaraja. Ipak, da bi zadržao razliku, sastav Abdulaha Avdžija mora da nastavi u istom ritmu. Bursa je u lošoj formi, šest utakmica nije ostvarila pobedu i teško će prekinuti tu negativnu seriju na ovom gostovanju.

FOTO: Star sport


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara