"Marek Hamšik i Marko Parolo na jednom od prethodnih mečeva Napoli - Lacio"
"Marek Hamšik i Marko Parolo na jednom od prethodnih mečeva Napoli - Lacio"

NAJAVA DANA (subota, 5. novembar): Derbi dana Čelsi - Everton, biće frke na Napoli - Lacio! Sve u Trostrukom superparu

Vreme čitanja: 4min | sub. 05.11.16. | 07:50

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Marek Hamšik i Marko Parolo na jednom od prethodnih mečeva Napoli - LacioPovratak najjačih liga. Tako bi se ukratko mogao okaraterisati današnji sportski dan, koji će biti i te kako privlačan i za kladioce, jer se u ponudi nalaze mečevi iz Premijer lige, Primere, Serije A, Bundeslige, francuske Lige 1, a tu je ove subote najzanimljiviji susret 15. kola Superlige Srbije između Borca i Crvene zvezde. Neće oskudevati ni ljubitelji košarke, jer jedan od zanimljivijih mečeva Jadranske lige igraju Budućnost i Cedevita.

Na većinu ovih susreta možete se kladiti u okviru MOZZART specijala Trostruki superpar, u kome su kvote veće ako se uporede sa onima iz redovne ponude naše kladionice.

Izabrane vesti

3003: BAJERN - HOFENHAJM, 15.30
(Fudbal, Nemačka 1)

Duel dva od tri neporažena tima u Bundesligi. O Bajernu se sve zna, ali Hofenhajm je iznadio serijom od četiri pobede tokom koje je savladao i Bajer Leverkuzen i Šalke. Pet od poslednjih šest utakmica Hofenhajma u Bundesligi završene su u omeru od dva do tri gola. Isto važi za poslednje tri prvenstvene utakmice Bajerna u Minhenu.

3005: HAMBURGER - DORTMUND, 15.30
(Fudbal, Nemačka 1)

Hamburger je u devet kola osvojio samo dva boda i pritom postigao samo dva gola. Na poslednjih sedam nijedan što je podatak za verovali ili ne. Borusija četiri kola bez pobede, nije blistala ni u Ligi šampiona protiv Sportinga, iako je upisala minimalac. Zanimljivo, u poslednja četiri gostovanja u Hamburgu samo jedan remi za Borusiju i čak tri poraza.

2003: MANČESTER SITI - MIDLZBRO, 16.00
(Fudbal, Engleska 1)

Mančester Siti ohrabren impresivnom partijom i pobedom nad Borusijom u Ligi šampiona. Midlzbro pri dnu tabele mada je pre dva kola odoleo Arsenalu, a potom savladao Bornmut. Ovo je ipak sasvim druga dimenzija. Siti mu je pritom dužan i za eliminaciju iz FA kupa iz januara 2015. kada ga je Boro na Etihadu savladao sa 2:0.

2005: ČELSI - EVERTON, 18.30
(Fudbal, Engleska 1)

Čelsi u seriji od četiri prvenstvene pobede, Everton je počeo da štuca i ima samo jednu iz proteklih pet kola. Četiri od njegovih pet gostovanja donela su dva do tri gola. Svih pet utakmica Čelsija na Stamfordu Bridžu donela su minimum tri. U poslednjih pet međusobnih okršaja na Čelsijevom bunjištu četiri pobede domaćeg tima.

4003: SOSIJEDAD - ATLETIKO MADRID, 16.15
(Fudbal, Španija 1)

Četiri uzastopne pobede vezao je Atletiko u susretima sa Real Sosijedadom, na sve četiri uspeo je da sačuva mrežu netaknutom. Sosijedad je sada u formi, na Anoeti je vezao tri pobede, ali sada ide na najčvršću odbranu u ligi i protivnika koji je položio oružje samo pred Seviljom. Na četiri od pet njegovih prvenstvenih gostovanja nismo videli više od dva gola.

1002: NAPOLI - LACIO, 20.45
(Fudbal, Italija 1)

Napolitanci su nakon poraza u derbiju protiv Juvenstusa osvojili vredan bod u Istanbulu protiv Bešiktaša, ali im sada treba pobeda kako bi se vratili u sam vrh tabele Serije A. Ipak, sa druge strane je odlični Lacio, koji se probio do četvrtog mesta, pa su mu porasle i ambicije. Prethodna dva međusobna meča u svoju korist je rešio Napoli, ali je Lacio u poslednje vreme znao da iznenadi na San Paolu.

1604: PSV - TVENTE, 19.45
(Fudbal, Holandija 1)

PSV dosta kuburi sa formom, ali te probleme mora da rešava u hodu. Na noge mu stiže Tvente koji nije poražen više od mesec dana, ali ni ne igra baš blistavo, što pokazuje i prošlonedeljni remi sa Rodom u Enšedeu (0:0). PSV redovno dobija mečeve sa ovim rivalom, tačnije, učinio je to u poslednjih pet međusobnih duela.

5002: MONAKO - NANSI, 17.00
(Fudbal, Francuska 1)

Monako mora da juri za Nicom, koja je već umakla na čelu tabele, a na noge mu dolazi slabašni Nansi, koji je popravio formu u poslednje vreme. Ipak, sve osim pobede Kneževa na stadionu Luj drugi predstavljalo bi ogromno iznenađenje, iako je Nansi poslednji međusobni meč na ovom terenu rešio u svoju korist (0:1). Ipak, to je bilo još u sezoni 2010/2011.

2706: BORAC ČAČAK - CRVENA ZVEZDA, 17.00
(Fudbal, Srbija 1)

Čačani su zakucani za dno tabele, a jedinu pobedu u dosadašnjem toku sezone ostvarili su 20. avgusta,  kada su na svom terenu savladali Novi Pazar. Zvezda je prva sa šest bodova više od drugoplasiranog Partizana, ali ne blista u poslednje vreme. Međutim, i pored toga je veliki favorit za osvajanje sva tri boda u ovom meču.

7039: BUDUĆNOST - CIBONA, 19.00
(Košarka, ABA liga)

Cibona igra odlično na početku sezone, ali Budućnost je jedini tim uz Crvenu zvezdu koji nije osetio gorčinu poraza u prvih sedam kola regionalnog takmičenja. Budućnost je dobila poslednja četiri međusobna meča protiv ovog rivala, ali i poslednja tri u Podgorici, tako da ne treba previše polemisati o tome ko je favorit u ovoj utakmici.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara