"Reprezentativci Crne Gore"
"Reprezentativci Crne Gore"

NAJAVA DANA (subota, 8. oktobar): Šta mogu Crnogorci? Sudar Nemaca i Čeha poslastica dana

Vreme čitanja: 4min | sub. 08.10.16. | 09:28

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Reprezentativci Crne GoreS obzirom da su u kvalifikacije za Prvenstvo sveta u Rusiji 2018. godine u jeku razumljivo je što su mečevi reprezentacija širom planete u centru današnje kladioničarske ponude.

Najviše ih se, naravno, igra u Evropi, ali biće zanimljivo i u Africi. Osim toga, ponudu upotpunjuj duel Jadranske lige Cedevita - Zadar, kao i prvenstveni mečevi u Irskoj, Brazilu i Sjedinjenim Američkim Državama.

Izabrane vesti

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Mnogi od njih nalaze se u ponudi MOZZART specijala Trostruki superpar, što znači da ih možete odigrati po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

6761: CRNA GORA – KAZAHSTAN, 18.00
(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Crnogorci su kvalifikacije počeli remijem sa Rumunima (1:1), međutim, i dalje su bez pobede na poslednjih sedam mečeva. Nemaju baš prevelike šanse za plasman na SP pored Poljske, Rumunije i Danske. Kazahstan nije u lošoj formi. Uspeo je da remizira na prvom meču kvalifikacija kod kuće sa Poljskom (2:2), a na poslednjih šest mečeva ostvario je dva remija, tri pobede i jedan poraz. Na gostovanjima od poslednjih devet izgubili su dva i pobedili na tri meča. Remi je ovde sasvim realan.

6763: NEMAČKA – ČEŠKA, 20.45
(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Nemci prošlog leta nisu uspeli da Svetskoj tituli pridodaju i Evropsku. Po okončanju prvenstva pobedili su Fince u prijateljskom meču sa 2:0 i Norvežane (3:0) u prvom meču kvalifikacija. Od poslednjih devet mečeva dobili su šest, dva puta su igrali nerešeno i jednom izgubili. Česi su sa prvenstva ispali u grupnoj fazi, a posle pobede nad Jermenijom u prijateljskom meču (3:0) odigrali su prvi kvalifikacioni meč sa Severnom Irskom i remizirali u meču bez golova. Nemci jesu uvek favoriti, ali Česi su na 15 od poslednjih 16 gostovanja postigli bar jedan gol.

6766: ŠKOTSKA – LITVANIJA, 20.45
(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Škoti su kvalifikacije počeli pobedom nad Maltom (5:1). Od sedam mečeva u svim takmičenjima pobedili su na četiri, jednom su odigrali nerešeno i dva puta izgubili. Litvanci jesu uspeli da odigraju nerešeno sa Slovencima u prvom meču kvalifikacija (2:2) ali realno nemaju puno šansi za odlazak na SP. Na gostovanjima su bez pobede već dve godine sa osam poraza i tri remija od tada. Na tih 11 utakmica samo dva puta postigli su gol, a primili su čak 22.

6765: POLJSKA – DANSKA, 20.45
(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Poljaci su na nedavno održanom EP ispali posle penala u četvrtfinalu od Portugalije. Usledio je i razočaravajući remi sa Kazahstanom, međutim kada igraju kod kuće tu stvari stoje sasvim drugačije. Na svom terenu izgubili su samo jedan od poslednjih 14 mečeva od kojih su devet bile pobede i to nad Nemačkom, Irskom, Islandom i Češkom. Dance su njihovi „arhineprijatelji“ Šveđani sprečili da odu na EURO. U ovim kvalifikacijama savladali su Jermeniju, a pobeđivali su Bugare, Islanđane i Lihtenštajn u prijateljskim susretima. Međutim, Poljska je ipak puno ozbiljniji protivnik. Od poslednjih šest mečeva na strani Danci su izgubili pet i jedan odigrali nerešeno.

6767: SLOVENIJA – SLOVAČKA, 20.45
(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Slovenci nisu otputovali u Francusku, a u nizu prijateljskih mečeva koje su odigrali pobedili su Makedoniju, igrali nerešeno sa Šveđanima i izgubili od Severne Irske i Turske. Njihov prvi kvalifikacioni meč je razočaravajući remi sa Litvancima koji im daje slabe nade za dobar plasman u grupi u kojoj su još Engleska, Škotska i Slovačka. Slovaci su stigli do Francuske i ispali u nokaut fazi. Uspeli su da odigraju nerešeno sa Englezima (0:0), ali nisu uspeli to i da ponove prošlog meseca kada su ih Englezi dobili rezultatom 1:0. Od poslednjih deset mečeva na strani Slovačka je dobila sedam, a samo dva puta je izgubila. 

6844: OBALA SLONOVAČE – MALI, 20.00
(Fudbal, kvalifikacije za SP)

Obala Slonovače je prilično redovan učesnik Mundijala. Prisustvovali su na poslednja tri. Sasvim dobra afrička selekcija u poslednje vreme nanizala je remije. Kod kuće kvalifikacioni meč nisu izgubili punih 11 godina, a sa Malijem tradicionalno igraju mečeve bez puno golova u kojima su uglavnom bili bolji.

2575: DUNDALK – SLIGO, 20.00
(Fudbal, Irska 1)

Lider irske Premijer lige na poslednjih šest utakmica ima pet pobeda i jedan remi. Sligo je na petom mestu, a tri od poslednjih pet mečeva odigrao je nerešeno i to sva tri rezultatom 0:0. Gosti nisu savladali Dundalk od maja 2014. godine, a poslednju pobedu na strani ostvarili su u avgustu, dok domaćin na svom terenu nije poražen od marta ove godine.

1504: KRUZEIRO - PONTE PRETA, 02.00
(Fudbal, Brazil 1)

Kruzeiro je trenutno u zoni ispadanja na tabeli brazilske Serije A. Ipak je posle četiri meča bez pobede uspeo da savlada Gremio u prošlom kolu. Ponte Preta je tačno na sredini tabele, odnosno deseta, ali je takođe u lošoj formi sa jednom pobedom na šest poslednjih mečeva. Ipak, gosti su poslednji put slavili u Belo Horizonteu 2012. godine.

1741: HJUSTON – KOLORADO, 02.30
(Fudbal, MLS liga)

Hjuston je poslednji na tabeli Zapadne konferencije u MLS ligi. Na poslednjih deset mečeva samo tri puta uspeo je da pobedi. Kolorado je drugi na istoj tabeli uz veliki broj nerešenih mečeva koje je odigrao ove sezone. Od poslednja tri međusobna duela dva su otišla u 3+ i oba tima slavila su po jednom. Njihovi dueli inače su uvek prilično neizvesni.

7036: CEDEVITA – ZADAR, 19.00
(Košarka, ABA liga)

Gradski derbi u Zagrebu. Cedevita je konačno uspela da upiše pobedu u trećem kolu protiv MZT-a (82:61). S druge strane Zadar je posle početne pobede nad FMP-om poražen od Budućnosti (105:89) i Crvene zvezde (66:103). Po šest pobeda u međusobnim duelima imaju obe ekipe, a taj skor u Zagrebačkom Domu Sportova glasi 3:3.

(FOTO: Action images)


tagovi

bet analizanajava danasportsko klađenjeTrostruki superpar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara