NAJAVA DANA, (utorak, 20. novembar): Orlovi u Ligi nacija, a to ni izbliza nije sve… Zvezdu čeka Andora u Evrokupu

Vreme čitanja: 4min | uto. 20.11.18. | 08:14

Pogledajte koji nas to zanimljivi parovi čekaju danas

6016: SRBIJA - LITVANIJA, 20.45
(fudbal, Liga nacija)

Sve ukazuje da će Srbija bez problema slaviti. Na prethodna tri meča Litvanije došlo je 3+, a sigurni smo da će se ta tradicija nastaviti i ovog puta. Dakle, kec je prvi izbor, a vrlo je verovatno da će doći tri i više golova. Da podsetimo još da pobedom naša repka sigurno dobija prolaz na Fajnal for.

Izabrane vesti

6011: CRNA GORA - RUMUNIJA, 20.45
(fudbal, Liga nacija)

Njihov okršaj u Rumuniji okončan je bez pogodaka, a tvrdu partiju očekujemo i sada (uostalom, njihovi međusobni dueli obično su takvi). Domaći su u opasnosti od ispadanja u Ligu D, pa iako je i protivnik motivisan probajte keca. Ukoliko pobedi, Crna Gora će usput pomoći i srpskoj reprezentaciji da ostane na čelu grupe.

6001: PORTUGALIJA - POLJSKA, 20.45
(fudbal, Liga nacija)

Portugalija je prvi tim koji je obezbedio ulazak u polufinale iako je sve vreme bio bez pomoći Kristijana Ronalda, koji će nastaviti da ignoriše Ligu nacija, barem zasad. Ali ni Poljaci neće moći da računaju na najboljeg, Roberta Levandovskog koji se povukao iz ekipe zbog "manje povrede kolena". Jasno je zapravo da je veliki napadač svestan da njegov tim nema šta da traži u Portugaliji, te da nema potrebe da se izlaže riziku. Vrlo je moguće da će se selektori osloniti na nove i mlade snage, čisto da vide sa čime raspolažu u budućnosti.

6006: ŠKOTSKA - IZRAEL, 20.45
(fudbal, Liga nacija)

Izraelci su vezali tri pobede, nad Škotskom i Albanijom u Ligi nacija i Gvatemalom u prijateljskom meču, ali su na svakoj od tih utakmica bili domaćini. Ovde prednost ipak pripada Škotima, mada nam i 2-3 gola deluju kao dobar izbor.

6028: ŠVEDSKA - RUSIJA, 20.45
(fudbal, Liga nacija)

Švedska se odličnim izdanjem u Eskišehiru i pobedom na gostovanju protiv Turske (1:0) u subotu po podne izborila za mogućnost da na svom terenu i pred svojom publikom protiv Rusije u poslednjem kolu juri pobedu za prvo mesto u grupi i promociju u elitni rang Lige nacija. Poslednjih osam pobeda Švedske bile su zabeležene bez primljenog gola, pa se konačan ishod i pobeda od 1:0 koji bi ih odveli u elitni rang nameću kao realan ishod.

9062: RIVER ANDORA - CRVENA ZVEZDA, 20.00
(košarka, Evrokup)

Milan Tomić i insistira na tome da njegov tim pokaže istu reakciju i protiv Andore, gde bi se rešilo pitanje odlaska u narednu fazu. U suprotnom, Crvena zvezda bi u poslednja dva kola teoretski mogla i da strepi za mesto u četiri najbolja tima Grupe A... Tomić u Andoru nije poveo Dejana Davidovca i Aleksu Radanova, a njihovo mesto zauzeli su Marko Kešelj i Nemanja Nenadić. Ne treba zaboraviti da Andora nema evropski poraz kod kuće

7889: EFES - MAKABI T. A, 18.00
(košarka, Evroliga)

Pred nama je drugi krug duplog kola u Evroligi – četiri dana, 16 utakmica! Kolo broj osam otvaraju Efes i Makabi u Istanbulu. Ekipa Ergina Atamana je seriju od tri neuspeha (od čega dva u turskom prvenstvu) anulirala sa četiri pobede i nalazi se u situaciji da ukoliko opravda ulogu favorita u predstojećim duelima (posle Makabija gostuje Darušafaki) ostane u najužem krugu kandidata za Top 8. Potpuno drugačija atmosfera vlada u Tel Avivu, gde je Neven Spahija dobio otkaz, a upražnjenu klupu popunio Janis Sferopulos.

7890: FENERBAHČE - DARUŠAFAKA, 19.00
(košarka, Evroliga)

U trenutnoj konstelaciji odnosa utisak je da Fener ima najlakši posao u ovoj rundi. Dačka je uz Budućnost najmanje pokazala u tekućoj kampanji, a Ahmet Čaki objektivno ima „tanak“ roster za velika dela, naročito ako se zna da je tokom leta ostao bez Skotija Vilbekina.

7891: BAJERN - OLIMPIJAKOS, 20.30
(košarka, Evroliga)

Jaku kvotu nudi dvojka na Olimpijakos i vredi je iskoristiti, ako ne zbog forme, onda zbog kvalitetnijeg tima i prilike da se prividno smiri situacija u svlačionici koja nije blistava nakon dva poraza od Panatinaikosa i jednog od Fenera, između kojih se dogodio i očekivan trijumf nad Lavrijom. Sigurno će crveno-belima iz Pireja u mislima biti i sledeće kolo, kada dočekuju branioca trona i jedan od dva neporažena tima, Real Madrid

7892: REAL MADRID - GRAN KANARIJA, 21.00
(košarka, Evroliga)

Aktuleni šampion i jedan od dva neporažena tima u najjačem evropskom takmičenju, Real Madrid će protiv Gran Kanarije tražiti 17 trijumf iz 18 duela u španskoj prestonici. Kraljevska četa je u velikom naletiu, a posebno je ubitačna pred svojim navijačima.

FOTO: MN Press


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara