"Fudbaleri Olimpijakosa"
"Fudbaleri Olimpijakosa"

NAJAVA DANA (utorak, 27. jul): Bajern, Astana, Olimpijakos! Sve u Trostrukom superparu!

Vreme čitanja: 5min | sre. 27.07.16. | 09:46

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Fudbaleri OlimpijakosaPred nama je još jedan izuzetno sportski, samim tim i kladioničarski bogat dan. Na program je još šest mečeva trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok veliku pažnju privlače i susreti najpopularnijih evropskih klubova u okviru Internacionalnog kupa šampiona, kao i start Novaka Đokovića na teniskom turniru u Torontu.

Većina ovih mečeva nalazi se u ponudi MOZZART Specijala Trostruki superpar, što znači da ih možete odigrati po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

Izabrane vesti

GRUPA SUPER 4
(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

6410: ASTANA – SELTIK, 16.00
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Astana će pokušati da ponovi podvig iz prošle godine kada je kao debitant na evropskoj sceni uspela da se dokopa grupne faze Lige šampiona. Seltik je od 2008. samo dva puta uspeo da stigne do nokaut faze u oba evropska takmičenja. Astana se za kratko vreme provedeno na evropskoj sceni pokazala kao nezgodan domaćin sa četiri pobede na sedam mečeva kod kuće. Preostala tri su remiji i to sa madridskim Atletikom, Galatasarajem i Benfikom.

Veće šanse daju se Astani, kvota na keca je 2,35 u osnovnoj, a 2,5 u ponudi Trostrukog superpara.

6411: ROZENBORG – APOEL, 19.15
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Rozenborg je u takmičarskoj formi jer je sezona u Norveškoj u jeku, a tamo je trenutno na drugoj poziciji. Prvenstvo Kipra startuje polovinom avgusta. A i činjenica da je APOEL dobio samo jednu od 16 utakmica u Evropi, a Rozenborg pet od šest kod kuće, sve govori.

Domaćin je favorit sa kvotom na keca 1,70 u redovnoj, koja u okviru ponude Trostrukog superpara skače na 1,80.

8590: BAJERN – MILAN, 03.00
(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)

Velika imena nedostaju nemačkom gigantu. Zbog nedavno završenog EP-a na pauzi su Nojer, Boateng, Miler, Levandovski, kao i novajlije Renato Sančez i Mats Humels. Italijani dolaze u Čikago u skoro punom sastavu. Neće biti De Šilja i Karlosa Bake. Ali Italijani nisu ni približno onaj tim koji su nekada bili pa i u skoro punom sastavu ne predstavljaju favorita protiv prepolovljenih Nemaca.

Bavarci se bolje kotiraju, te kec vredi 1,65, ali u okviru TSP-a skače na 1,75.

Kompletnu ponudu za grupu 4 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 6
(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

6451: ATLETIKO NACIONAL - IND. DEL VALE, 02.45
(Fudbal, Kopa Libertadores)

Prvi finalni meč odigran pre sedam dana u Ekvadoru završen je bez pobednika (1:1). U međuvremenu u domaćim prvenstvima Atletiko je upisao pobedu u gostima, dok je Independijente takođe na strani poražen. Međutim, prednost domaćeg terena ovde može biti presudna. Atletiko je dobio sedam od osam mečeva kod kuće, dok je gost slavio dvaput na poslednjih osam gostovanja.

Kvota na domaćina u redovnoj ponudi je 1,35, a u ponudi Trostrukog superpara 1,45.

Kompletnu ponudu za grupu 6 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 8
(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

6415: OLIMPIJAKOS - HAPOEL B.Š, 20.45
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Debitant u kvalifikacijama za Ligu šampiona uspeo je da eliminiše moldavski Šerif u dvomeču (3:2, 0:0). To će po svemu sudeći biti sve što će uspeti da uradi u Evropi . Grci su odlični kod kuće. Na 11 prethodnih utakmica odigranih na svom terenu postigli su 16 golova i to kvalitetnijim timovima od Hapoela.

Kompletnu ponudu za grupu 8 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

Osim pomenutih, za vas izdvajamo i nekoliko interesatnih mečeva koji nisu u ponudi Trostrukog superpara, ali su svakako vredni pažnje.

6413: TRENČIN – LEGIJA, 20.30
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona
)

Sveukupno gledajući ni jedan ni drugi tim nisu u baš sjajnoj formi. Trenčin je zabeležio dve pobede i tri poraza na poslednjih pet mečeva. Legija je remizirala na dve otvarajuće utakmice u domaćem prvenstvu i dobila samo jednu od šest poslednjih uz dva poraza. Trenčin je u meču sa Olimpijom pokazao da ume da igra ofanzivno.

6414: FENERBAHČE – MONAKO, 20.30
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Timovi sličnih snaga. Fenerbahče poslednjih godina nije baš imao uspeha kada je igrao kod kuće. Dobio je samo jednu od devet poslednjih utakmica na svom terenu i izgubio četiri. Monako je, s druge strane, na prethodnih pet evropskih gostovanja triputa pobeđivao i to timove poput Leverkuzena, Arsenala i Jang Bojsa.

8589: REAL MADRID – PSŽ, 01.30
(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)

Kristijano Ronaldo leči povredu ligamenata koju je zaradio u finalu EP u Francuskoj, dok Geret Bejl, Alvaro Morata, Luka Modrić, Pepe i Serhio Ramos odmaraju posle pomenutog takmičenja. PSŽ je posle dugo vremena bez Zlatana Ibrahimovića, a na ovom meču neće biti Matuidija i Krihovjaka, ali će u timu biti Hatema Ben Arfe.

8591:  ČELSI – LIVERPUL, 05.00
(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)

Čelsi će na ovom turniru igrati bez novog pojačanja Engolo Kantea, ali i bez Azara i Kurtoe, koji su na odmoru posle Evropskog prvenstva. U redovima Liverpula Mamadu Sako neće igrati zbog povrede, dok su Džo Alen, Martin Škrtel i Kolo Ture otišli iz kluba. Na odmoru su Emre Džan i Divok Origi. Izostanak nekoliko ključnih defanzivaca mogao bi da znači otvoren meč sa dosta golova.

7746: NOVAK ĐOKOVIĆ –ŽIL MILER, 19.05
(Tenis, Rodžers kup)

Novak Đoković će u drugom kolu Rodžers kupa igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga. Miler je u prvom kolu turnira u Torontu savladao Rusa Dmitrija Tursunova sa 7:6, 6:1. Đoković i Miler, koji je 37. na ATP listi, sastajali su se dva puta do sada tokom prošle godine i oba puta Đoković je bio bolji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara