Najavljen potop u Eseksu, Bilerikaj ima nehuman raspored

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.03.18. | 15:25

Četa Glena Templina odigrala četiri susreta u šest dana

Nehumani raspored ostavio je posledice. I tek će. Bilerikaj Taun je, s obzirom na to da je želeo da dogura što dalje u svim frontovima na kojima je nastupao, platio ceh odlaganju mečeva u prvenstvu, pa je sada primoran da u veoma kratkom roku odigra veliki broj utakmica. Tako je ekipa iz Eseksa odigrala čak četiri susreta u proteklih šest dana, a sada tri dana posle slavlja nad Kingstonijanom sledi još jedan duel u Istmijan diviziji sedmog ranga. Ni tu neć biti kraj, jer je pred Plavcima novi kontingent utakmica na svaka dva ili tri dana.

Večeras puleni Glena Templina, posle dve pobede i dva poraza u prethodna četiri duela dočekuju Herou Borou, koji se nalazi u donjem delu tabele sa šest bodova više od prvog ugroženog ispod crte. Bilerikaj je trenutno pet bodova daleko od liderske pozicije koja garantuje direktan plasman u viši rang, ali ima i četiri meča manje od prvoplasiranog Dulviča.

Izabrane vesti

Otežavajuća okolnost po Bilerikaj je to što zbog obilnih padavina i najavljenog potopa u vreme odigravanja meča neće moći da igra na svom Nju Lodžu, jer je teren u očajnom stanju. To znači da će kao domaćin igrati na terenu Ejvelija, koji nije mnogo oštećen. Ipak, kvalitet je na strani domaćina i dajemo mu prednost.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2346 EN7I Billericay - Harrow Borough kmb 1&3+ 1,60
Ukupna kvota1,60

ENGLESKA 7, ISTOK - 31. KOLO (ZAOSTALO)

Sreda
20.45: (1,35) Bilerikaj (4,50) Herou Borou (6,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeBilerikaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara