Najbogatijeg ni na vidiku, ali Lester može i bez njega

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.09.18. | 13:00

Jedan od fikseva dana u Premijer ligi 2

Verovali ili ne, najbogatiji fudbaler na svetu nije Kristijano Ronaldo, a nisu ni Lionel Mesi niti Nejmar. Zapravo, verovatno za njega niste ni čuli. Pisali smo već odavno, ali ako vam je kojim slučajem promaklo, evo objašnjenja. Reč je o Faiku Bolkiji (20), vezisti drugog tima Lestera, koji nema preterano veliki ugovor, ali je rođen pod srećnom zvezdom.  

Bolkija je bratanac Sultana od Bruneja Husanala, kome će nakon smrti pripasti bogatstvo vredno 20 milijardi dolara! Rođen je u Los Anđelesu, već duže vreme boravi u Velikoj Britaniji gde se gradi fudbalsku karijeru, počeo je u Sautemptonovoj akademiji, odakle se preselio u Arsenal na probu, zatim je potpisao dvogodišnji ugovor sa Čelsijem, ali se posle jedne sezone obavezao na trogodišnju vernost Lisicama. Koliko je zapravo bogatstvo najbolje svedoče navodi ostrvskih medija da je Faikov otac za 50. rođendan angažovao Majkla Džeksona da peva za basnoslovnih 17.000.000 evra!

Izabrane vesti

E sad, zašto baš danas o Faiku Bolkiji?

Omladinci Lestera ukrštaju koplja sa Brajtonom na zatvaranju Premijer lige 2 i izraziti su favoriti. Istina, Bolkija ne igra nešto mnogo - slavu mu je "ukrao" Lejton Ndukvu koji je dosad postigao tri gola - ali Lisice su i bez njega u dobroj poziciji, pošto im vršnjaci iz Evertona, Arsenala i Čelsija beže samo bod. Čini se da je ovde kec najrealnija opcija. Fudbaleri Lestera doživeli su dva poraza prošle godine od Brajtona. 

ENGLESKA 1 M23 - ŠESTO KOLO:

20.00: (1,80) Lester (3,80) Brajton (3,35)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Engleska 1 M23

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara