Šadli sa Monakovim dresom
Šadli sa Monakovim dresom

Najbolji način da iskoristiš poslednji dan prelaznog roka – Šadli u Monaku!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 10:56

Za 12.000.000 evra

Nisu više tim koji se bori za najznačajnije titule, sad se bore za najbolje igrače i najveći protiv. I odlično im to ide sa najtalentovanijim mladim igračima iz Francuske, pa i šire. Ali kako klinci ne mogu sami obaveza uprave je da im dovede i nekoliko iskusnijih asova da im pomognu pri sazrevanju, a takvu ulogu u Monaku ubuduće će vršiti Naser Šadli!

Beelgijski reprezentativac je jutros i zvaninčno zadužio opremu Kneževa koji su za njegove usluge vest Bromvič Albionu platili 12.000.000 evra. Kad je VBA ispao iz Premijer lige postalo je jasno da 29-godišnji fudbaler ide.

Izabrane vesti

Čekalo se samo da vidimo gde, a evo sada ispada da je Monako bio najbrži i doveo igrača koga je selektor Belgije Roberto Martinez koristio i na mestu centralnog veznog i kao levog i kao desnog beka u formaciji sa trojicom štopera.

Takve obožavaju u Monaku. Leonardo Žardim može da bude zadovoljan. Posebno kad se setimo da je ovog leta za 20.000.000 evra doveo i Bajerovog desnog beka Benjamina Henriksa, a iz CSKA i Aleksandra Golovina, koga su platili 30.000.000 evra. Da ne pominjemo sve te neke mlade Francuze, za koje jedva da smo čuli, a kroz godinu ili dve ima da koštaju kao zgrada u centru Monte Karla.


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Naser Šadli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara