Komentari na vest

Najbolji predsednik od utorka do subote: Mauricio Zamparini, čovek kom nisu bili suđeni srećni krajevi

b

bgcz

pre oko 2 godine

hvala za ovaj tekst! :)
1

145 5

pre oko 2 godine

Veliki biznismen, a ako neko napravi toliko uspeha u fudbalskom poslu genije. Veruje u sebe, mnogo energije sećam ga se nekada pravi gospodin. Lepo je rečeno u tekstu sahrana deteta je i sahrana roditelja. Nažalost mislim da njemu više nije do života.
G

Gost007

pre oko 2 godine

Britko novinarsko pero.
Р

Радамел

pre oko 2 godine

И да додам поред похвала, да направите посебну рубрику за овакве текстове да можемо да прегледамо директно.
Р

Радамел

pre oko 2 godine

Свака част за текст, уживам у оваквим текстовима, подржавам вас да пишете чешће овако.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Nije se sklanjao velikanima sa severa, i to je zahtevao od svojih trenera, zato ih je i smenjivao čim fudbal nije bio prijatan za oko i bez rezultata. Solidan skauting pre svega na teritoriji južne amerike i kasnije težak na pregovorima za prodaju istih tih igrača. Sve u svemu, biće pamćen od strane ljubitelja kalča.
H

Hidro

pre oko 2 godine

Palermo, Lion, Viljareal timovi koji napravili bum 2000ih zahvaljujući pre svega dobrom poslovanju i stručnom kadru koji je uspeo da formira sjajnu generaciju. Nekako mnogo lepša priča od prvo Čelzija, a posle Sitija i PSŽ, a kako stvari stoje, uskoro i Njukasla
S

Sta ti je zivot

pre oko 2 godine

Da sam juce umro, ne bih znao da je on osnovao Emecetu. Odlican tekst, interesantna prica. Pokazuje dopisnik iz Rima da ume da napise dobar tekst kad pise objektivno. Bravo za ovaj! Vratio me u neki lepsi Calcio i fudbal u kome nisu bili vazni milioni vec srce, i strast a ne milimetri.
K

Kauboj Džimi

pre oko 2 godine

Eh to je bio fudbal. Kalčo 90ih vreme koje se nikada neće ponoviti. Dan danas pogledam na netu neku utakmicu iz 90ih. Kada bih mogao da se vratim u to vreme i ponovo doživim sve to... ali to je nažalost nemoguće. Verujem da bi se mnogi vratili u to vreme i uživali ponovo.