Seltin stadion Balaidos
Seltin stadion Balaidos

Najgora prezentacija trenera – Kardoso preuzeo Seltu i zahvalio najljućem rivalu?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.11.18. | 18:28

Lapsus, ali baš loš...

Antonio “Turčin“ Mohamed je "dobio pedalu", uprava Selte je hitro reagovala i na njegovo mesto doskorašnjeg trenera Nanta Migela Kardosa. I blago je reći da je Portugalac počeo na krivoj nozi.

Naime, na zvaničnoj promociji u Vigu...
Veliko hvala predsedniku i sportskom sektoru na poverenju da sa mojim stručnim štabom započnem novi projekat u Deportivu...“, rekao je Kardoso.

Izabrane vesti

Deportivo je inače najljući rival Selte, pošto se ta dva kluba bore za naslov najvećeg u Galiciji. Naravno, znao je Kardoso za to, brzo se ispravio, ali šteta je načinjena. Navijači će mu ovaj gaf zapamtiti. Ionako nisu bili oduševljeni njegovim dolaskom. Nant je procvetao otkako je Kardoso otišao, a Vahid Halilhodžić preuzeo dirigentsku palicu.

Istina, Kardoso je radio odličan posao u Rio Aveu sa kojim je prošle sezone bio peti u Portugaliji. Inače, reč je o treneru koji nije imao igračku karijeru, već je u svet fudbala ušao preko fakulteta. Radio je kao asistent trenerima kakvi su Žorže Kosta, Domingoš Pasijensija, Karlos Karvaljal i Paulo Fonseka, pa je čak proveo jednu sezonu i u Korunji što su u Selti “kao slučajno“ zaboravili da pomenu kada su ga promovisali u novog šefa struke.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara