Najluđa januarska promocija – Demba Ba bolji od Kuma, turske muzike i turskih telenovela

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.01.19. | 12:54

Pitanje je samo da li je bolji i od Galatasaraja?

Šest bodova prednosti na tabeli Super liga i vreme da u Istanbul Bašakšehiru počne ozbiljno loženje. Mezimica turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana posle pobede na gostovanju kod Trabzona može da sa pravom razmišlja o napadu na titulu turskog šampiona. Posebno nakon što je značajno osnažila navalu ekipe u kojoj su do sada bili Rijad Bajić i Emanuel Adebajor, ovaj drugi već pomalo prestareo za fudbal na najvišem nivou.

Zato je Bašakšehir doveo i treću opciju, mada je prvo jedno sat i po vremena navijače “pekao na vatri“ ostavivši samo fotografiju igrača sa maskom sove preko glave, inače glušskog simbola.

Izabrane vesti

Tek posle toga zanimljiv način da nasmeješ ionako radosne navijače. Ni kultno filmsko ostvarenje Kum, ni “najbolja“ turska muzika, ni sve popularnije telenovele, ništa nije toliko opčinilo navijače Bašakšehira kao dolazak nekadašnjeg asa Bešiktaša, još ranije Čelsija, Njukasla, Vest Hema, Hofenhajma... Proteklu jesen proveo je u Šangaj Šenhui gde je postigao pet golova na 17 utakmica.

Sad je red da se Adebajorom i Bajićem pojuri titulu u Turskoj. Bašakšehir je ovog januara doveo još i Robinja (2.000.000 evra) i slobodnog igrača, nekada člana Štutgarta i Spartak iz Moskve Serdara Taskija. On je stigao kao zamena za Manuela da Koštu, koji je otišao u Al Itihad za 4.500.000 evra. Utisak je, tim jači no što je bio na jesen.

✍ Hoş geldin @dembabafoot. pic.twitter.com/eGLl7BF8Lz

— İstanbul Başakşehir (@ibfk2014) January 22, 2019

 


tagovi

Demba BaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara