Radža Najngolan (©Reuters)
Radža Najngolan (©Reuters)

Najngolan i Kaljari – četvrti put

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.01.23. | 18:04

Klub sa Sardinije radi na povratku popularnog Nindže

Ova zima će na Sardenja areni biti obeležena obnavljanjem starih prijateljstava. U smiraj prošle 2022. godine na klupu Kaljarija posle više od tri decenije nakon rastanka vratio Klaudio Ranijeri, a u narednim danima Sardi bi mogli da dočekaju još jednog čoveka koji je ostavio dubok trag u istoriji kluba.

Kako javljaju brojni italijanski mediji, Kaljari radi na povratku Radže Najngolana. Iskusni vezista pod ugovorom je sa Antverpenom do kraja sezone, ali za prvi tim ne igra još od sredine oktobra pošto ga je klub zbog lošeg ponašanja suspendovao. I dok radi na raskidu prevremenom raskidu saradnje, popularni Nindža dane provodi na Sardiniji gde mu boravi porodica.

Izabrane vesti

Kaljari je pre nekoliko dana pozajmio Gastona Pereira urugvajskom Nasionalu i na taj način otvorio prostor za Radžin povratak u klub. Materijalizuje se, a mediji sa Čizme navode da je samo pitanje vremena, 34-godišnji Belgijanac će po četvrti put obući dres Rosoblua. Nosio ga je u periodu od 2010. do 2014. godine, u sezoni 2019/20 i poslednji put od januara do juna 2021 i u sva tri mandata ukupno odigrao 188 utakmica i postigao 14 golova.

"Ukoliko dođe kod nas, sa istim duhom i mentalitetom kao što sam i ja ušao u projekat, oberučke ću ga prihvatiti", otvorio je pre utakmice sa Komom Ranijeri vrata Kaljarija Najngolanu.

Sardi su posle 20 odigranih utakmica osmoplasirani u Seriji B, ali bi im sa Ranijerijem na klupi i Najngolanom na terenu šanse za ekspresan povratak u elitni rang značajno porasle.



tagovi

Zimski prelazni rok 2023KaljariRadža Najngolan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara