Najngolan završio s Belgijom

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.05.18. | 14:54

Kraj reprezentativne karijere

Bilo je najavljeno, ubrzo je potvrđeno, a onda se dogodilo ono što se i očekivalo - Radža Najngolan završio je sa Belgijom.

Samo nekoliko sati pošto ga je Roberto Martinez eliminisao sa liste putnika za Mundijal u Rusiji, Najngolan je na društvenim mrežama objavio odluku da se povlači iz reprezentativnog fudbala i da to radi nevoljno.
„Nažalost i preko svoje volje moja reprezentativna karijera je završena. Oduvek sam radio sve za kako bi na najbolji način reprezentovao svoju zemlju. To što si uvek svoj može da bude iritantno za ljude... Od ovog dana Belgija je dobila svog najvećeg navijača“, kratko je napisao Najngolan i tako stavio tačku na reprezentativnu karijeru koja je trajala punih devet godina.

Izabrane vesti

Za to vreme Najngolan je odigrao svega 29 utakmica i postigao šest golova. Prošao je sve reprezentativne selekcije Belgije i dugo važio za jednog od najboljih igrača te zemlje.

Radža Najngolan je počev od sezone 2015/16 igrač s najvećim brojem stvorenih šansi i osvojenih duela i niko mu nije ni blizu u te dve statističke kategorije.

Ipak, nesuglasice sa Robertom Martinezom dovele su do toga da Najngolan ne bude deo tima za Svetsko prvenstvo.

Foto: Action Images


tagovi

Fudbalska reprezentacija BelgijeRusija2018Radža Najngolan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara