Benzema, Isko i Bejl
Benzema, Isko i Bejl

Najteža odluka na svetu: Zidan mora da odluči, mesta ima samo za dvojicu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.05.18. | 12:30

Veliko je pitanje, tri velike zvezde i tri velika igrača. A mesta su pored Kristijana Ronalda ima samo za dvojicu

Sve je do sada bilo manje važno, sada se nikakva greška neće oprostiti, može da bude ključna, ali vrlo verovatno i kobna u borbi za trofej. U takvoj situaciji je Zinedin Zidan kada je u pitanju sastavljanje tima za finale Lige šampiona sa Liverpulom u Kijevu.

Kako piše dobro upućena madridska Marka, Francuz će morati da donese jednu od najsloženijih odluka od kada je postao trener Real Madrida. Ali ne zbog nedostatka ponuđenih opcija, već upravo suprotno.

Izabrane vesti

Geret Bejl, Isko ili Karim Benzema. Veliko je pitanje, tri velike zvezde i tri velika igrača. A mesta su pored Kristijana Ronalda ima samo za dvojicu.

Zidanov nedavni ekspreriment u Viljarealz sa Bejlom i Iskom, nagovestio je da strateg Real madrida možda sumnja u Benzemino izdanje pred ovaj meč. Mnogo toga će zavisiti i od analize protivnika, odnosno procene koji bi igrači najviše mogli da pokvare koncept Jirgena Klopa.

Zidan i Bejl

Čini se da je od pomenute trojice igrača najbliži timu Isko. I to ne samo zbog odlične forme omalenog veziste, već i činjenice da je malo verovatno očekivati da će se Zidan odlučiti za toliku ofanzivu koju nosi trojka Bejl, Benzema, Ronaldo.

Sa druge strane, Bejlov preporod deluje fantastiočno. Postigao je četiri gola na poslednje tri utakmice i lično je odgovoran što je Zidanu život sada otežan i što u ovom trenutku moira da bira. Mada, Francuz sigurno ima i na umu činjenicu da Velšanina nije bilo nigde dobrih pet meseci. Taj nedostatak kontinuiteta bi ipak mogao da znači da će upravo on na klupu za rezervne igrače.

Ako se u obzir uzme da su potencijala rešenja i to vrlo kvalitetna za tim protiv Ligerpula i Marko Asensio i Lukas Vaskez, jasno je da Zidan barata ozbiljnim luksuzom, ali definitino pred sobom ima najteži izbor na svetu.

Foto: Action images


tagovi

Mohamed ZidanGeret BejlIsko AlarkonKarim Benzemafinale lige šampiona 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara