Kapiten Totenhema Hari Kejn (©Reuters)
Kapiten Totenhema Hari Kejn (©Reuters)

Najveće kvote na Totenhem i Torino sjajna pomoć za Mozzart Izazzov

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.04.23. | 11:11

Nigde nećete naći veće

Počinje nova uzbudljiva nedelja, prepuna odličnih sportskih događaja. Već prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljivi fudbalski mečevi, pa su i bukmejkeri Mozzarta pripremili iznenađenje za neke od njih.

U fokusu su engleska Premijer liga i italijanska Serije A. Preciznije, Totenhem i Sasuolo, na čije će pobede protiv Evertona, odnosno Torina kvota u Mozzartu u svakom momentu biti najveća na svetu.

Izabrane vesti

Kao i prethodnih dana Mozzart Izazzov je pred vama. Ovog puta i promo kvote mogu da vam pomognu, pošto on glasi: Pogodi najduži tiket sa parovima 1,25 i više.

U plasman ulaze svi tiketi odigrani u okviru takmičarskog dana, sa svim pogođenim parovima i samo oni sa utakmicama koje se igraju (počnu i završe se) u toku 24h.

EVERTON - TOTENHEM (PONEDELJAK, 21.00), DVOJKA 2,30

Totenhem je tokom reprezentativne pauze smenio trenera Antonija Kontea, ekipu će do kraja sezone da vodi njegov pomoćnik Kristijan Stelini. U novoj ulozi 48-godišnji Italijan će debitovati u Liverpulu, pod moranjem da traži pobedu, ako želi da spase sezonu i izbori plasman u Ligu šampiona. Totenhem je trenutno peti na tabeli, sa bodom manje od četrvrtoplasiranog Mančester Junajteda, ali i odigranom utakmicom više. Everton je u zoni ispadanja sa 26 bodova, ali je neporažen u poslednja tri kola (dva remija i jedna pobeda). U prvoj polusezoni Totenhem je u Londonu savladao Everton sa 2:0. Na poslednja tri susreta Karamele nisu dale nijedan gol Pevcima.

SASUOLO - TORINO (PONEDELJAK, 20.45), KEC 2,60

Više igrači Sasuola uopšte ne moraju da brinu za svoj prvoligaški status. Za to su se izborili serijom od četiri uzastopne pobede u prethodna četiri kola, sada su se probili do 12. pozicije. Imaju zeleno-beli 36 poena, jedan manje od svog narednog rivala Torina. Bikovi su pre odlaska na reprezentativnu pauzu izgubili od Napolija sa 4:0, čime im je prekinuta serija od dva vezana trijumfa. U prvoj polusezoni Sasuolo je savladao Torino kao gost sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvotaMozzart Izazzov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara