Komentari na vest

Napoleon je čovek za preporod Milana

R

Rosso

pre 14 dana

Ne znam koliko bi se uklopio u veliki klub kao što je Milan i u Seriu A. Ali ako odbije 22 miliona i preuzme ekipu, u startu je kupio navijače. Ipak, džabe sve kad budale oteraše Maldinija iz kluba.
M

Mylo358

pre 14 dana

Svako ko kaze da ovaj covek nije za Milan ocigledno nije pratio njegov rad u Riveru,uzeo je sa njim sijaset trofeja i lansirao more igraca iz juniorskog pogona u prvi tim,za koje je River uzeo odlican novac(Hulijan Alvarez,Enco Fernandez jedni od more igraca). Igra moderan fudbal,jako slican Klopovom stilu sa puno presinga. Pre Skalonija bio je jedan od glavnih kandidata za klupu Argentine. Covek ima motiv da se dokaze u Evropi i mislim da bi bio idealan za klupu Milana.
D

Dejan Savićević

pre 14 dana

Upoznati smo svi sa njegovim rezultatima u Riveru, pratimo i mi fudbal pomalo. Moguće da jesi u pravu i da je možda veliki kvalitet i pravo rešnje, meni iskreno deluje da nije, nekako mi deluje kao jedan u nizu trenera, što ne znači da ja to dobro vidim. Ima jedan trener koji može da vodi bilo koji klub na svetu, koji je veći trener čak i od Guardiole i koji bi Milanu vratio sjaj i mesto koje zaslužuje. Ali to nije realno za očekivati jer njega to ne zanima. A to je Marselo Bijelsa.
S

Sijaset trofeja

pre 14 dana

Nije uzeo sigurno, a osvojio je samo jednu titulu prvaka Argentine za cak osam godina...
V

Vikju

pre 14 dana

Vi ako stvarno mislite da će lik da se odrekne 22 miliona za jednu godinu da bi otišao da se nešto dokazuje po evropi uz napomenu da ima samo 48 godina i svo vreme ovoga sveta za dokazivanje ,stvarno ne znam šta bi vam rekao,to ni dečiji mozak ne bi smislio
V

Voždovac

pre 14 dana

Sam sebi si replicirao i dao argument zašto bi Galjardo odbio 22 miliona. Evropski fudbal i želja za trofejima. Plus je relativno mlad i uvek može da se vrati u SA ili ode u UAE.
V

Vikju

pre 14 dana

Moram da ti objašnjavam kao petogodišnjaku.Nema šta da odbije,on već ima 22 miliona u džepu po ugovoru,samo treba da odradi tu još jednu godinu. A onda može da ide u evropu i dokazuje se koliko oće. A to da li može u SA da se vrati kad oće je pitanje,sad je momenat njihovog fudbalskog ludila i sad daju plate po 5 puta veće od nekih realnih,a da li će tako biti za koju godinu pitanje je.
D

Dejan Savićević

pre 14 dana

Nema potrebe da Galjardo dolazi u Milan, a nema potrebe ni da Ančeloti dolazi u Milan jer se Ančeloti ponaša kao da je igrao u Realu kao da je prve i najveće rezultate pravio u Realu i kao da ga je Real izmislio u svakom smislu pa postaje veći Madridista od samih legendi Reala. AC Milan je iznad svih njih i svim legendama kluba ko je to hteo pružio im je šansu. Što se tiče Kontea, iskreno mislim da je dobro rešenje ali kratkotrajno, osvojiće titulu i daće otkaz. A pritom je vodio i Juve i Inter. Ne pada mi niko na pamet ko bi mogao biti dobar trener za Milan , ko bi to radio srcem, pa bih zamolio ljude koji vole Milan da pišu u komentarima neke predloge pošto zaista meni niko ne pada na pamet.
q

qwertyyy

pre 14 dana

Ocito se osjeca voljenije u Realu nego u Milanu. zdrava atmosfera je pola zdravlja.
I

Inzaghi

pre 14 dana

Milan ne može da garantuje Karlu budžet da napadne trofej LŠ i da se bori sa najboljima, inače bi se davno vratio, pokušao je sa Napolijem ali se ispostavilo da su De Laurentisove priče bile prazne. Ne verujem da će dva puta praviti istu grešku.

elmagico

pre 14 dana

pa nema smisla tvoj komentar jer ako Anceloti bude birao srcem moze samo Romu da izabere
M

MMGA

pre 14 dana

Santos, Buondjorno, Fofana, Ikardi + neko tipa Kalafiori za rezervnog levog beka i stopera po potrebi.
G

Gagulara

pre 14 dana

Conte je gotova stvar ovu su samo spekulacije
L

LNS

pre 15 dana

Ma, kakav Galjardo, samo Konte ili Sari...
J

Joe Black

pre 14 dana

Anceliti...
L

LNS

pre 14 dana

Nece se on vise vracati, a i ne treba, eto mu ga glupi real.
Č

Čuj sari...

pre 14 dana

Sari je isti tip kao i pioli samo sa još gorim stilom igre, imaju neke fix ideje i drže ih se kad bi kamenje s neba padalo