Fudbaleri Napolija (©Reuters)
Fudbaleri Napolija (©Reuters)

Napoli i Kristal Palas u Mozzartu donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 11:32

Nigde nećete naći veće

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o dvojci na Napoli protiv Udinezea u 35. kolu Serije A, odnosno na kec Kristal Palasa protiv Mančester Junajteda u 36. kolu engleske Premijerlige. Kvote na ova dva meča nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Prošlogodišnji šampion Italije Napoli bi lako mogao ove sezone da ostane bez ijedne evropske vize, uprkos tome što je Serija A dobila jedno mesto više u Ligi šampiona. Svoj meč 35. kola Napoli dočekuje na slaboj devetoj poziciji, sa samo 50 poena. Toliko ima i Fjorentina, koja ima bolju gol-razliku i zato je ispred njega na tabeli, na poziciji koja vodi u Ligu konferencije. Napolitanci su vezali tri utakmice bez pobede, remizirali su sa Frozinoneom i Romom (po 2:2), a izgubili od Empolija (0:1). Sada gostuju davljeniku Udinezeu, timu koji je bez pobede na poslednjih šest mečeva (četiri poraza i dva remija). Napoli ga je u septembru savladao sa 4:1.

KRISTAL PALAS - MANČESTER JUNAJTED (PONEDELJAK, 21.00), KEC 2,35

Furiozno je odigrao Kristal Palas u aprilu, nanizao je tri pobede u Premijer ligi pre nego što je odigrao 1:1 sa Fulamom u prošlom kolu. Obezbedio je tako londonski klub opstanak u elitnom rangu, pa sada potpuno rasterećen može da dočeka Mančester Junajted. Crveni đavoli su takođe bez poraza u poslednja četiri kola, ali od toga su u tri navrata remizirali. Gubi Junajted zbog toga mesto u Evropi, mora danas da slavi da bi se ponovo našao ispred Čelsija i Njukasla na tabeli. Kristal Palas je ove godine kod kuće izgubio samo dve utakmice, od Čelsija (1:3) i Mančester Sitija (2:4). Junajted nije slavio na Selherstu na poslednja tri susreta, dvaput je bilo nerešeno (0:0 i 1:1), a jednom je Palas pobedio (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara