Napoli završava najboljeg igrača Eredivizije

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.07.18. | 15:59

Poznati svi detalji

Štefan Lajner se ispostavio kao vrlo teška kombinacija, sa Jusufom Sabalijem postoje određeni zdravstveni problemi koji bi mogli da zakoče transfer, zato se Napoli opredelio za najsigurnije rešenje - Santijaga Arijasa!

Đanluka di Marcio, koji se danas našao na liniji otvorene vatre i postao meta prozivki Karima Benzeme zbog vesti za prelazak u Milan, tvrdi da je Napoli sa PSV iz Ajndhovena dogovorio transfer vredan 11.500.000 evra. Najbolji igrač Eredizivije bio jer među boljim igračima Kolumbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji i sada je spreman da naplati dobre igre iz prošle sezone transferom u Napulj. Arijas bi trebalo da dobije ugovor na pet godina, s tim da će transfer biti realizovan tek onog trenutka kada Napoli bude oslobodio jedno mesto za igrača van Evropske unije. 

Izabrane vesti

Dotad, Napoli bi mogao da bude u opasnosti da ostane bez Arijasa pošto se za Kolumbijca interesuje i Valensija. Ipak, kako Napoli već ima dogovor sa PSV, a i amin igrača da se transfer završi, Slepim miševima će biti potrebno čudo da preokrenu situaciju u svoju korist i naprave veliki posao. 

Foto: Action Images


tagovi

Santijago ArijasLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara