©Starsport
©Starsport

Napredak spreman za Lazarevčane: Protiv Kolubare za povratak na pobednički kolosek

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.09.22. | 16:30

Kruševački superligaš najavljuje vraćanje na trasu sa koje je skrenuo protiv šampiona

Posle tri vezana trijumfa u Mozzart Bet Superligi, Napredak je minimalnim rezultatom poražen na stadionu Rajko Mitić, ali, kako i njegov šef struke Dušan Đorđević kaže, to se ne može svrstati u kiks i Čarapani se nadaju povratku na pobedničku stazu. Protivnik je Kolubara, koja je u prošlom kolu pobedom nad Novim Pazarom (1:0) prekinula kratki niz poraza i zasela na osmo mesto na tabeli, poslednje koje vodi u plej-of razigravanje. Posle kratkih priprema na Zlatiboru, u Napretku se nadaju da će u subotu za veliki korak biti bliži baš toj poziciji.

Izabrane vesti

"Na Zlatiboru smo probali da nadoknadimo neke stvari koje su nam nedostajale od prvog dana. Sigurno da nam je falilo da odemo na makar kratke pripreme zajedno, da se igrači bolje upoznaju i zbliže, a i da vreme iskoristimo za treninge. Koliko smo u svemu tome uspeli, videćemo sutra. Naravno, nije sutra ni kraj ni početak prvenstva, ali nam predstoji veliki izazov", započeo je konferenciju za medije pred novo kolo Mozzart Bet Superlige Dušan Đorđević i nastavio hvaleći protivnika, svestan da su Napretku i dalje preko potrebni bodovi:

"Kolubara je kvalitetna ekipa, veoma iskusna sa iskusnim trenerom i nema slučajno značajan broj bodova. Na nama je da nastavimo niz, ne računajući meč protiv Zvezde kao veliki kiks, koji smo započeli i da iz kola u kolo osvajamo bodove, koji bi nas vodili ka gornjem delu tabele. Nadam se da su naše želje realne. Prvi put se nalazim i na slatkim mukama, s obzirom na to da, osim Mršića i Zogovića, koji se još uvek oporavljaju, svi ostali igrači su spremni i raspoloženi za meč".

Uz Bojana Matića, svežinu ofanzivi Kruševljana doneo je još jedan bivši član Vojvodine, Nebojša Bastajić, koji je skoro uveren da će Napredak stići do nove pobede.

"Raspoloženje je odlično i mislim da su nam mnogo toga dobrog donele pripreme, pre svega da se kao ekipa bolje uklopimo. Dolazi nam dobar tim, sa dobrim pojedincima, ali verujem da smo na odličnom putu i da ćemo na svom terenu doći do nova tri boda", kazao je Bastajić.

Meč 13. kola Mozzart Bet Superlige između Napretka i Kolubare na programu je u subotu od 19h na stadionu u Kruševcu.



tagovi

Dušan ĐorđevićNebojša BastajićNapredak KruševacKolubara Lazarevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara