Kejlor Navas
Kejlor Navas

Navas: Srbiju moramo da pobedimo u svakom slučaju

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.06.18. | 09:05

„Dobro treniramo, ozbiljni smo. Napravili smo jaku ekipu koja može da pobedi svakoga“, samouveren je golman Kostarike

Prvi zadatak za srpske napadače na Mundijalu biće da pronađu put do mreže jednog od najboljih svetskih golmana Kejlora Navasa. Kostarika možda nije tim svetske klase, ali ima vrhunskog golmana koji je glavni adut ove selekcije u pokušaju da se domogne druge faze u konkurenciji Orlova, Brazila i Švajcarske.

U velikom intervjuu za Marku, golman Reala se dotakao i premijernog okršaja u Rusiji protiv Srbije.
"Pa na Svetskom prvenstvu je svaka utakmica važna, ali je takođe i činjenica i da su prve dve u grupi najvažnije jer vam dobri ishodi u njima omogućavaju da se borite za dalji plasman. Srbiju moramo u svakom slučaju da pobedimo. Probaćemo. Ali naš mentalitet je da idemo od utakmice do utakmice. Prvo Srbija, zatim Brazil, pa Švajcarska", kaže Navas.

Izabrane vesti

Iako ga rezultati u poslednjim pripremnim utakmicama demantuju (porazi od Engleske 0:2 i Belgije 1:4), golman Kostarike veruje u svoj tim.
"Dobro treniramo, ozbiljni smo. Napravili smo jaku ekipu koja može da pobedi svakoga", preti Navas.

Golman Reala se nada reprizi Mundijala u Brazilu kada je Kostarika bila jedno od najprijatnijih iznenađenja.
“Na prethodnom Mundijalu bili smo u 'grupi smrti' zajedno sa Urugvajem, Italijom i Engleskom i bili smo prvi ispred svih. Ispali smo od Holandije u četvrtfinalu tek na penale i bez poraza završili učešće na Mundijalu. To je mentalitet koji moramo da pokažemo u Rusiji, da znamo da nismo inferiorni u odnosu na nijedan drugi tim, ali I da budemo skromni, svesni naših mogućnosti”, poručio je Kejlor Navas.

Foto: Action Images


tagovi

Kejlor Navasfudbalska reprezentacija Srbijefudbalska reprezentacija Kostarike

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara