Komentari na vest

Ne ide da je ubedljivo najbolji, a zarađuje 'siću': Čelsi spremio luksuzni ugovor Kolu Palmeru

M

Mrcina

pre oko 1 mesec

Najprijatnije iznenađenje ove sezone sigurno.Dečko je klasa,jako malo ima danas takvih igrača,čist talenat,jednostavno,a jako učinkovito.Šteta što je u čelziju rasulo.Engleska ima baš preozbiljnu ekipu.Sredina terena:Rajs,Belingem,Palmer,Saka,Foden,Boven,Medison,ispred Kejn,a ni odbrana uopšte nije loša.
4

46

pre oko 1 mesec

Šteta što dečko nema s kim da igra u Čelsiju. Ajde nekako Enco Fernandes, Galager, Mudrik, Madueke i eventualno Malo Gusto se tu i tamo pojavljuju barem svaku petu utakmicu da pristojno odigraju, ovi ostali su pogubljeni totalno, što nije ni toliko čudno jer su angažovali trenera gubitnika kao što je Poketino.
B

Bmw76

pre oko 1 mesec

Čelsi pametna politika, kluba... Koja će da se obestini kao veliki uspjeh... Koji samo pontecijal mladih igrača... Uz jednu ovakvu godinu koja gora ne može biti svaka sledeća će davati odlične uspjehe... Kad se odrade neke još sitne dorade transferi i ekipa učvrsti.. mnogo moćan tim.

elmagico

pre oko 1 mesec

tako i prosle bilo ne moze gore 🤣 pa vidis sa moze
B

Bankrot u najavi

pre oko 1 mesec

Nije mi jasno kako će Čelsi izbeći bankrot sa ovakvim platama igrača i očajnim rezultatima. Preplaćene igrače koji loše igraju nikome neće moći da prodaju, moraće da ih plaćaju da odu…
H

Hranca

pre oko 1 mesec

Imaju neki dogovor sa Arapima koji otkupljuju sve njihove promašaje i igrače koji su višak. Što je najgore plaćaju im solidno, tako da ovi uspevaju barem malo da peglaju knjige.
И

И

pre oko 1 mesec

Jedan od dokaza da i dalje ne moraš biti ni preterano brz ni preterano jak da bi igrao fudbal na top nivou. Školovan i pametan igrač, koji se ni po kojoj karakteristici ne razlikuje na terenu, a pravi veliku razliku fudbalskom inteligencijom, kretnjom, jednostavnošću.
P

Posmatrač amater

pre oko 1 mesec

Kad će doći u Čelzi, mislio sam da su ludi, a momak je opasan igrač. Statistika je totalno nebitna, svaku utakmicu pravi razliki bez obzira na protivnika.
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Igra kao Rivaldo u Barsi nekada, baš sličan igrač
K

Ko je ovde lud?

pre oko 1 mesec

A ti si kao gledao Rivalda...
M

Marinko Ilic

pre oko 1 mesec

Cuj Rivaldo,pa sta ti si kao gledao Rivalda pa poredis..ma daj.
U

Uz

pre oko 1 mesec

Fodena sigurno jedan od najboljih mladjih igrača Engleske
K

Kleo

pre oko 1 mesec

Decko je takva klasa, jedan od onih igraca koji vas navodi da pomislite da je fudbal tako jednostavna igra. Svaki potez sa loptom smislen, dribling-dva, i odmah ide pas koji izbacuje odbranu, ili opasan sut. Nikada ne drnda loptu previse, ne vraca je nazad, ne glupira se, itd.

elmagico

pre oko 1 mesec

ako Cole ne bude broj 10 i ne startuje svaku utakmicu kao AMF onda sa Sautgejtom stvarno nesto nije okej