Lars Bohinen dok je igrao za Derbi
Lars Bohinen dok je igrao za Derbi

Ne igraj protiv Bohinena!

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.05.18. | 11:01

Preporučujemo da se opredelite za golove. Jer, od 2012. godine do danas Viking i Olesund su ukrstili koplja 12 puta i samo jednom nije zaokružen tip GG

Olesund je prošle godine ispao iz elite, ali želi ekspresan povratak u društvo najboljih. Zato je angažovao tamošnju legendu Larsa Bohinena, trenera koji je napustio Sandefjord - koga je iz treće lige uveo u prvu - smatrajući da neće biti dovoljno jak za velika dela. Svojevrsni izazov je bio Olesund, Bohinen je seo na užarenu klupu i trenutno sve teče po planu. Uneo je svežu krv i osetno promenio ekipu koja je ispala iz Elitserijena.

Iz Moldea su na pozajmicu stigla dvojica igrača. Tu je i Englez Džernejd Mid, đak Arsenala, koji je stigao iz švedskog Eskilstuna, ali zasad ne dobija previše minuta. Bohinen gaji ofanzivan stil fudbala, igra u formaciji 3-4-3, što se slikovito prenelo i na golgeterski učinak. Izuzev uvodnog remija sa Sogndalom (0:0), Olesund je na svakoj utakmici postigao najmanje jedan gol, a najčešće između dva i četiri.

Izabrane vesti

U poslednjoj utakmici devete runde drugog ranga, Olesund izlazi na megdan Vikingu (19.00), takođe prošlogodišnjem prvoligašu i uz Rozenborg najpopularnijem klubu u Norveškoj, koji je ne tako davno izlazio na evro-scenu. Iako je u pripremnom delu bio katastrofalan (izgubio od Jerva 6:2!), bilo je očekivano da podigne formu. To je u učinio, pa se nalazi tik ispod današnjeg rivala sa bodom manje na vrhu tabele.

Mediji navode da će stadion Viking u Stavangeru biti ispunjen skoro do poslednjeg mesta, zbog čega je i uloga favorita na strani domaćina. Ipak, Bohinen je faktor protiv kojeg se nikada ne treba kladiti, pa preporučujemo da se opredelite za golove. Jer, od 2012. godine do danas Viking i Olesund su ukrstili koplja 12 puta i samo jednom nije zaokružen tip GG. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5629 NOR 2 Viking - Aalesund tgg gg 1,48
Ukupna kvota1,48

NORVEŠKA 2 - 9. KOLO

Ponedeljak
Asane - Kongsvinger 3:1 (0:1)
Ham-Kam - Floro 3:0 (0:0)
Levanger - Jerv 2:3 (1:1)
Nest-Sotra - Sogndal 0:1 (0:1) 
Sandens - Tomzdalen 2:1 (1:0)
Stromen - Mjondalen 0:1 (0:0)
Ul/Kisa - Notoden 1:2 (0:0)

Utorak
19.00: (1,90) Viking (3,50) Olesund (3,70)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Lars BohinenNorveška 2sportsko klađenjeOlesundViking

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara