Ne može se na prazan stomak

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.03.18. | 16:11

Nesvakidašnja situacija u redovima šampiona Jamajke naišla na naplatu

Ko je za malo egzotičnog fudbala? 

Jamajkanska Premijer liga je, kao i sama Jamajka, zaista posebna, interesantna, napeta, šarena... I puna kontradiktornosti!

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 21:30 8754 JAM 1 Montego Bay - Arnett Gardens ug 0-2 1,55
Ukupna kvota1,55

Arnet Gardens je aktuelni šampion, odlično je gurao i u novoj sezoni, imao velike izglede da odbrani titulu i ništa tu ne bi bilo čudno da igrači - ne primaju plate! Fudbaleri Arnet Gardensa su pre nekoliko meseci bili u štrajku jer nisu dobili naknade za novembar i odbijali su da treniraju. Niko od klupskih čelnika neko vreme nije želeo da priča za medije na ovu temu, ali je sredinom decembra predsednik kluba Patrik Roberts organizovao sastanak sa igračima i navodno izgladio stvari.

Navodno, jer tamošnji mediji pišu da se ovo ne događa prvi put. Nešto nam govori da ni sada baš nije sve tako bajno kao što tvrdi Roberts. Nije slučajno što je ovaj tim od navodnog izglađivanja stvari u katastrofalnoj formi i spao na drugo mesto, praktično bez šanse da odbrani titulu. Teorija je tu, ali... Štrajk, neredovni treninzi, nesređena glava, a verovatno su igrači i dalje u nekoj vrsti tihog protesta. Ko zna. Sve ima svoje. Teško je igrati na prazan stomak.

I jedni i drugi su ove sezone većinom igrali veoma tvrde mečeve, tako da je opcija 0-2 možda najrealnija. Ne bismo se usudili da predložimo pobedu Arnet Gardensa, štaviše, kec nam je realniji. Domaćima gori pod nogama da ostanu u TOP 6 i obezbede plej-of, dok će gosti skoro sigurno igrati u doigravanju, sad da li u četvrtfinalu ili polufinalu... Dakle, Arnet nije u potpunosti ostao bez šanse za titulu, ali trenutni pristup, forma i atmosfera u ovom timu ama baš ne sluti na odbranu trofeja.

JAMAJKA 1 - 30. KOLO:

Nedelja

 

 

Ponedeljak

 

 

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjebet analizakladionica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara