Roman Pavljučenko (©AFP)
Roman Pavljučenko (©AFP)

Neće biti lako sa Srbijom

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.20. | 16:00

To smatra ruski napadač Roman Pavljučenko

Jedno od najvećih imena ruskog fudbala prethodne decenije, Roman Pavljučenko smatra da njihov nacionalni tim neće imati nimalo lak zadatak sutra protiv Srbije u predgrađu Moskve.

"Srbi su uvek bili opasni takmaci! Ono već tradicionalno imaju fudbalere u vrhunskim klubovima širom Evrope", upozorava za Sport-express nekadašnji as Totenhema i moskovskog Spartaka između ostalih klubova za koje je nastupao, "Zapravo, sada nije jednostavno ni kada igra protiv Andore. Očekujem interesantan, ali napet meč jer Srbija je tehnički nadarena reprezentacija sa zvezdama i lako sa njima sutra sigurno neće biti!"

Izabrane vesti

Pavljučenko (51 meč, 21 gol za Rusiju) ujedno je direktno upozorio naslednike u Zbornaji da nastupati za nacionalni tim nije isto što i igrati u klubu, pošto je selektor Stanislav Čerčesov pozvao samo igrače iz ruske Premijerlige za ovaj meč.

"Sada ćemo videti od čega su sazdani ti momci. Čitam kako su spremni za reprezentaciju i izazove, ali moraju da znaju da nije isto igrati u Rusiji i za nacionalni tim. Tako je i sa Ligom šampiona i Ligom Evrope."


Prvi meč naše reprezentacije u novom izdanju Lige nacija B igra se u četvrtak od 20.45.



tagovi

Liga nacijaRoman Pavljučenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara