Nejmar oštro po sudiji: Došao je da sudi Brazilu, ne poštuje mene i saigrače... Ovo sa simuliranjem mora da se završi

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.09.18. | 16:17

Reputacija Brazilca počinje sve više da mu se obija o glavu

Brazil je savladao El Salvador sa 5:0 i to je zaista rezultat koji je očekivan. Teško bi bilo očekivati da će na ovakvom jednom duelu biti kontroverzi, ali i to se dogodilo. Naravno, u centru pažnje je Nejmar. I njegova reputacija igrača koji voli i ima običaj da simulira.

Nejmar je posle duela kritikovao sudiju Žaira Marufa pošto mu je arbitar dao žuti karton za simuliranje. Fudbaler Pari Sen Žermena je dobio žuti karton pred kraj prvog poluvremena pošto nije uspeo da ubedi sudiju da treba da bude dosuđen penal.

Izabrane vesti

Tada se Nejmar nije ljutio, ali je posle utakmice rekao da je dobio žuti karton jer sudija nije želeo da svira faul.
"Ne znam šta treba da uradim kako bih živeo sa ovom reputacijom. Nema šanse da ću trpeti ovakve situacije. Mislim da to mora da se završi", rekao je Nejmar, a prenosi Globo esporte.

Onda je pojasnio...
"Nije to do mene, nisam ništa rekao, nastavio sam da igram. To je nedostatak poštovanja. Ne samo mene, već i mojih saigrača. Igrati sa žutim kartonom nije lako. Taj čovek je došao ovde da sudi meč Brazila, velike reprezentacije. I onda to uradi... Mislim da to nije u redu. Ako ne želi da svira penal, to je u redu, ali karton uz to je bespotreban".

Inače, Nejmar je na tom meču dao jedan gol iz penala u 4. minutu, a upisao je i dve asistencije na ovoj utakmici.

Foto: Action images


tagovi

Nejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara