Dejan Dimovski i Miroslav Đukić
Dejan Dimovski i Miroslav Đukić

Neka Dejan bude talija: Đukić upoznao čoveka koji je najviše verovao u njegov Partizan! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.18. | 09:13

MOZZARTOV kladilac otputovao u Plzenj sa igračima i stručnim štabom crno-belih

Partizan je jutros krenuo u Češku po osminu finala Lige Evrope, a na beogradskom aerodromu, pred ukrcavanje u avion, Miroslav Đukić upoznao je čoveka koji je najviše verovao u njegovu ekipu!

Kvota da će Partizan proći u osminu finala je 2,95!

Izabrane vesti

Čovek je Dejan Dimovski, MOZZARTOV kladilac koji je sredinom juna odigrao tiket s tipom „Partizan će igrati u 1/16 finala Lige Evrope“. Veru u svoj klub dobro je naplatio s kvotom 40, a MOZZART ga je dodatno nagradio i poslao u Plzenj, da na licu mesta svedoči, nadamo se, još jednom velikom uspehu srpskog šampiona.
„Drago mi je što će Dejan biti s nama. Ako je od početka verovao u nas, potrudićemo se da ga obradujemo još jednom“, rekao je Miroslav Đukić jutros na aerodromu Nikola Tesla.

Pravac Češka: Dejan Dimovski spreman za ukrcavanje

Dejan kaže da za Partizan navija 40 godina, a koliko veruje u svoj klub najbolje dokazuje taj njegov junski tiket. Zato mu je MOZZART ispunio san i omogućio mu da danas i sutra bude uz igrače i stručni štab, oseti atmosferu u ekipi pred veliku utakmicu i na Dosen Areni u Plzenju bodri svoj tim.
„U godinama sam kad čoveka malo stvari može da obraduje kao malo dete, a MOZZART je u ovom slučaju uspeo to da učini. Prezadovoljan sam što ću bodriti Partizan i siguran sam da idemo u narednu rundu. To ubeđenje preneo sam i na tiket i odigrao X2&2+ s kvotom 2,50. Dovoljno za prolaz“, rekao nam je Dejan pre poletanja za Prag.

Srećno - i njemu, i Partizanu, a pogledajte i kako je Dejan regovao u trenutku kada je saznao da će ići s crno-belima u Češku. Pre toga, morao je da prođe i pakleni MOZZART IZAZOV!

 


tagovi

Miroslav ĐukićMozzartdeo tvog života

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara