Neka Evropa upozna srpske talente!

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.05.18. | 10:02

Kadetska selekcija Srbije startuje na Prvenstvu Evrope protiv Španije (18.45)

Vreme je da Evropa upozna srpske uzdanice! Kadetska reprezentacija Srbije danas (18.45) počinje učešće na Prvenstvu Evrope u Engleskoj. Orlići će u Bartonu odmeriti snage sa starim znancima iz kvalifikacija, Špancima.

Nisu imali sreće Eraković i drugovi sa žrebom, čekaju ih i dueli sa Holandijom Nemačkom. Međutim, igrači i stručni štab veruju da mogu dalje.
„Španija je kvalitetan rival, možda jedna od najboljih evropskih selekcija. Nepoznanica nema, od prvog minuta mi i oni moramo da jurišamo na pobedu. U kvalifikacijama smo videli da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima i ne vidim razlog zašto ne bismo turnir započeli osvajanjem sva tri boda“, poručio je selektor naše reprezentacije Ivan Jević.

Izabrane vesti

Za mnoe igrače iz naše selekcije ovo će biti premijera na velikoj sceni.
„Ne smemo da imamo tremu. Ovo nam je premijera. Isto tako od početka moramo da budemo koncentrisani, što nije bio slučaj u prvih pola sata duela u Češkoj. Španija je to znala da iskoristi. Ukoliko bismo pobedili stekli bismo realne šanse da prođemo dalje“.

Orlići će biti jači za napadača Štutgarta Jovana Đermanovića.
„Moguće će da će nam njegovo prisustvo pomoći da dođemo do pobede. Izuzetan je napadač što pokazuje u prvenstvu Nemačke. Bilo bi lepo da se predstavi golom“, dodao je Jević.

GRUPA D - PRVO KOLO

16.00: (2,55) Nemačka (3.10) Holandija (2,75)

18.45: (5,10) Srbija (3,60) Španija (1,60)


tagovi

Ivan JevićStrahinja Eraković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara