Ser Aleks, Venger i Murinjo
Ser Aleks, Venger i Murinjo

Nekad nezamislivo, baš zato je Junajted veliki: Ser Aleks, Murinjo i Venger - Teatar snova se poklonio Profesoru

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.04.18. | 17:50

Klasa, nema šta

U onim prvim godinama teško da je bilo većih rivala. Dugo, baš dugo Mančester junajted i Arsenal bili su ti koji su odlučivali o tome kome ide šampionska titula u Premijer ligi. Bilo je tu i žestokih rasprava, čestih provokacija, ali kako je to lepo rekao Žoze Murinjo na konferenciji za novinare uoči meča - najveći rivali u stvari su ti najveći prijatelji, jer te teraju da budeš bolji. A ako je već tako, malo je ljudi koji su izazivali Mančester junajted koliko Arsen Venger.

I zato, džentlmenski pozdrav Old Traforda ljutom rivalu. Venger posle 22 godine ide iz Arsenala, a rupu koja će ostati osećaju i na Teatru snova. Aplauz se prolomio celim stadionom - 70.000 duša je ispratilo Vengera.

Izabrane vesti

Na terenu poklon i od onih koji su ga toliko često dovodili do ludila. Ser Aleks Ferguson i Žoze Murinjo. Niko nije imao toliko dara da ga izbaci iz takta. Fudbalskim žargonom - u žaru borbe. Sve sa ciljem da mu pomere fokus sa terena. Uglavom su uspevali, ali svestan je i Venger da je sve bilo sa ciljem da se savlada protivnik.

Venger je prihvatio poklon. A ne tako davno je za ser Aleksa rekao: “Nikad više nećemo da pomenemo ime tog čoveka”.

Danas - samo ljubav.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arsen VengerŽoze Murinjoser Aleks Ferguson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara