Nema dvojke i 3+

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.11.18. | 10:45

Tradicija je potpuno na strani Javora pred današnji okršaj sa Radnikom u okviru osmine finala kupa Srbije...

Šest učesnika četvrtfinala kupa Srbije je poznato, preostalo je da saznamo imena još dva tima. Prvo još danas, kada koplja u Ivanjici ukrste Javor Matis i Radnik. Biće to duel drugoligaša i prvoligaša...

Javor dobro gura u Prvoj ligi Srbije, mada je upravo proteklog vikenda u Gornjem Milanovcu doživeo brodolom. Metalac je prekinuo njegov niz od 14 rundi bez poraza, posle čega su Ivanjičani izgubili čelnu poziciju.
"Spremni smo. Verujem da ćemo da pobedimo i plasiramo se u četvrtfinale. Javor i Radnik su stari znanci iz Superlige i, ako se posmatra tradicija, biće to dobra i neizvesna predstava do samog kraja. Verujem da možemo uspešno da pariramo superligašu", istakao je Igor Tufegdžić, trener Javora, a prenosi Žurnal.

Izabrane vesti

Surduličani su ogromni favoriti. Istina ne blistaju u Superligi, ali se situacija u klubu popravila u proteklih mesec dana. Ekipa je osvojila sedam bodova na pet poslednjih pet ligaških utakmica, a prethodno je na 11 sakupila osam. To govori da je tim iz Surdulice konsolidovao redove.
"Kup je specifično takmičenje i nema prava na popravni. Znamo da nećemo imati lak posao, bez obzira što za rivala imamo ekipu iz drugog ranga. Igrači Javora će pokušati da se na sve načine dokažu pred navijačima. Moramo da budemo koncentrisani, kako bismo obezbedili plasman dalje. U kupu nema favorita, pokazaće to i današnja utakmica. Želimo da prođemo dalje i ispišemo novu istoriju kluba", poručio je vezista Radnika Siniša Mladenović, prenosi Žurnal.

Zanimljivo, Javor i Radnik odigrali su devet međusobnih duela, i samo jednom se desilo da je na njihovom okršaju slavio gost. Takođe, samo jedan od tih devet susreta završen nije završen sa maksimalno dva gola.

Ulaz na južnu tribinu stadiona je slobodan za sve posetioce.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 14:00 2747 SRB K Javor - Radnik Sur. ug 0-2 1,72
Ukupna kvota1,72

SRBIJA, KUP - OSMINA FINALA

Sreda
14.00: (8,00) Javor (4,10) Radnik (1,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Starsport


tagovi

sportsko klađenjeJavorRadnikKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara