Nema fudbala u nedelju u Humskoj: Rad pristao na odlaganje

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.08.18. | 12:09

Potvrđeno u Superligi

Kao što je najavljeno, utakmica Partizan – Rad neće se igrati u predviđenom terminu.

Mada je prvobitno bio zakazan za nedelju od 19 časova u Humskoj 1, susret petog superligaškog kola odložen je, novi datum biće saopšten nadknadno, kad se pronađe termin odgovarajući za oba kluba.
Partizan je zatražio odlaganje, Rad je prihvatio predlog i preostaje samo da verifikujemo odluku“, pojasnio je Tanjugu Vladimir Bulatović, direktor takmičenja Superlige Srbije.

Izabrane vesti

Prethodno su crno-beli u kancelariju na Terazijama 3 dostavili dopis u kome traže odlaganje, ne bi li se što bolje spremili za plej-of susret Lige Evrope sa Bešiktašem (četvrtak, 20.30). Iz isgog razloga neće biti fudbala u Kruševcu, između Napretka i Crvene zvezde, da se prvak Srbije ne umara pred daleko važniji duel sa RB Salcburgom na poslednjoj stepenici do Lige šampiona.

A ako bude ishod isti kao i lane – kad su odložene utakmice sa Borcem (Zvezdina) i Napretkom (Partizanova), a večiti osigurali evropsku jesen, biće ove odluke o odlaganju smislene.

Opet, veliki klubovi, kako god da se zovu, igraju na svaka tri dana, sačekaće taj ritam i crno i crveno-bele već za koju sedmicu, pa onda ostaje dilema zašto da se ne navikavaju na isti, nego odlažu utakmice u kojima su, realno, favoriti.

FOTO: Star sport


tagovi

Fk RadVladimir Bulatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara