Nema kraja Totenhemovom nizu - potpisao i Lamela!

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.07.18. | 18:40

Do 2022. godine

Jutros Hjon Min Son, a sada i Erik Lamela. Fudbaler Totenhema zvanično produžio je ugovor sa klubom do 2022. godine. Sparsi su to objavili na svom zvaničnom sajtu i Tviter nalogu.

Lamela je samo nastavak priče koju ovaj klub gaji, a pre njega i Sona ugovore su produžili kapiten Hari Kejn (do 2024), Hari Vinks (2023), Ugo Loris, Dele Ali, Kiran Tripije (2022), dok je prošlog leta štoper Dejvison Sančez potpisao do 2024, a tu u i Serž Orije (2022), Lukas Moura (2023)...

Izabrane vesti

Ako se nešto može nazvati planskim radom, onda je Totenhemova politika sinonim za tako nešto.

Lamela je imao dosta problema sa povredom kuka i to ga je usporilo da pokaže šta zna u dosadašnjem igranju za Totenhem u kom je od 2013. godine.

Nije krio zadovoljstvo zbog novog ugovora...
"Osećaj je sjajan! Naučio sam toliko toga u poslednje tri godine i svi se radujemo onome što dolazi. Zaslužujemo da osvojimo nešto i zaslužujemo da pišemo istoriju", rekao je Lamela.

Očigledno je i Argentinac najavio da će Sparsi napasti titulu u Premijer ligi naredne sezone sa stabilnom postavom i trenerom koji dugo rade zajedno.
"Vreme je to da učinimo i da verujemo u sebe. Jedva čekam da zaiugramo u Premijer ligi i Ligi šampiona", rekao je Lamela.

Videćemo koliko će toga doneti u sledećoj sezoni ovaj planski rad Sparsa.

Foto: Action images


tagovi

Erik Lamela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara