Komentari na vest

Nema superligaškog fudbala za Uskrs, ni kasnog roštilja za navijače Radničkog, Spartaka, Pazara...

S

Stankovic

pre 30 dana

Nekada je bio pravi praznik fudbala na Vaskrs i na veliku subotu kako nizerazrednog ,pre podne, a posle rucka i prvoligaskog za ljude dalje od Beograda uz Vreme sporta i razonode. A onda su veliki navijacki bosovi sa Severa proklamovali da nece da dolaze na stadion u veliku subotu / kamo srece/

Ivica Gasic

pre oko 1 mesec

Vaskrs je najveći naš hrišćanski praznik, a Božić je najradosniji! Ajte novinari malo se informišite pre upotrebe ovih poštapalica da ih barem ispravno koristite. Sportski pozdrav svima!
I

Iron

pre oko 1 mesec

Kakvo rostiljanje..u stradalnoj nedelji...ako si Srbin - pravoslavac postis i dočekujes Vaskrs..
C

Cepanja

pre oko 1 mesec

I ljubiš crvenu petokraku rišćansku.

Goran Zivkovic

pre oko 1 mesec

Ми смо ПРАВОСЛАВЦИ И СЛАВИМО ВАСКРС!!! Шта је ово што потписник овог текста слави?! Да ли постоји неки основни услов да би постао новинар или то може данас свако.

Bojank91

pre oko 1 mesec

Volim kad ljudi koji pišu Srbski, neznam, nemogu,samnom, za ništa, zbog ničeg i td, pišu o pravopisu. Najsmešnije je to što su oba oblika potpuno ispravna kao da su te dve reči jedini sinonimi u srpskom jeziku pa mora ili jedno ili drugo.
B

B200

pre oko 1 mesec

VASKRS, naučite se više..
N

Na Uskrs sam se rodila

pre oko 1 mesec

Uskrs se kaže, još u kraljevini se tako govorilo daleko pre vas novopravoslavaca što se molite crvenoj petokraci.
S

SamoRealno999

pre oko 1 mesec

Od kad to komunjare slave Uskrs?
G

Gost123123

pre oko 1 mesec

Vaskrs, a ne uskrs!
O

Ojo

pre oko 1 mesec

Zna li neko gdje je Kalulu?
L

Los pezos

pre oko 1 mesec

Glume velike vernike a Velika Subota čak nije ni crveno slovo u kalendaru, cela Evropa igra za svoj Uskrs samo zvezdina premijer liga ne, odvratno....
P

PRAZNIK KOJI SE ČEKA

pre oko 1 mesec

Samo da nije neka zamka u pitanju, da se fudbalska elita od krkanluka i pijanluka ne napoji i ukrmi da se slabije kreće, opusti i onda izvrši masovno hapšenje koje niko ne želi da se ikada desi.
@

@praznik

pre oko 1 mesec

Čuj masovno hapšenje.Vidi brale jeste naprave neko sra.. ali budi realan u mnogim eu državama pa i na utakmicama lš i le gde jurišaju na tribine s porodicama , uleću na teren i jure igrače, dobiju kazne od par hiljada i jedva neku zabranu vođenja na sledeće gostovanje.Što je apsurd, mora se priznati, i uvek se zaboravi brzo, a ovde se samo čeka neko sra.. da glumimo veće evropljane od njih samih.Kad pohapse ove naše tajkune i biznismene koji finansiraju sve političke elite u ovoj zemlji, onda nek na red dođu i huligani.Do tada sportski pozdrav.
P

PRAZNIK KOJI SE ČEKA

pre oko 1 mesec

Huligani? Huligani su ovde u foteljama, i fudbalskim i nefudbalskim, o čemu ti brale sanjaš kad nas porediš sa Evropom????
B

Bratić

pre oko 1 mesec

Nije najradosniji nego najveći praznik.
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 1 mesec

И није Ускрс, него Васкрс!
r

realni batica

pre oko 1 mesec

Uskrs je srpska rec, Vaskrs rusizam. Kad se vi nacionalisti toliko busate u prsa, budite barem dosledni...
@

@realnilingvista

pre oko 1 mesec

uskrs nike srpska reč, odakle ti to, ne ispadaj glup bzv.
r

realni batica

pre oko 1 mesec

@realni "lingvista" Pogledaj Vukov Rjecnik iz 1818, Uskrs je srpska narodna rec, Vaskrs je nastalo pod uticajem ruskoslovenskog jezika koji se tada koristio za bogosluzenje. Ali to i ne ocekujem da znas, delujes kao osoba koja nista i ne cita sem sportskih portala...
@

@realni

pre oko 1 mesec

Kaže se crkvenoslovenski a ne ruskocrkveni prvo, drugo mislio si na slavenoserbski a tu tek vidi šta piše.Treće imam dosta crkvenih lica u porodici pa i crkvenih knjiga a nisam lažni patriJota da bi se tako samnom raspravljao i pusti me vukovog učenja koji nam je unakazio pismo.U crkvu idem a tamo sam učen da se kaže Vaskrs.
S

Sladjanu...

pre oko 1 mesec

...sa izblajhanom kosom i vestacima zubima niko nece hteti da plati vise od 3-4 mil jer su pogubili sve sto se moglo pogubiti ove sezone!
s

serif nedaje

pre oko 1 mesec

je l igra 5ti na tabeli Evropu?
s

serif jsdu daje

pre oko 1 mesec

Zvezda prva,Tsc drugi,Vosa treca,Cuka cetvrta...ostali nek se poredjaju kako hoce!
D

Dex911

pre oko 1 mesec

Ako Vojvodina osvoji kup onda ne,ako Zvezda osvoji onda peti ide u Evropu
@

@Dex

pre oko 1 mesec

Sta pricas ti bre decko? ne siri dezinformacije kad se ne razumes, 5 timova svakako idu samo je razlika ako vojvodina osvoji kup onda TSC ne ide u plej of lige Evrope nego Vojvodina dakle zamenice mesta, sto volim vas sto pojma nemate a pricate i zbunjujete javnost
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Imt,sta ti rade u prvoj ligi...Izbacuj to