Štefan Baumgart (©Reuters)
Štefan Baumgart (©Reuters)

Nemački mediji kritikuju Kelnovog trenera zbog sedam izmena, on odgovara: Nemamo mi B tim

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.10.22. | 09:32

Jarčevi uprkos porazu nisu sasvim nezadovoljni

Prvi evropski poraz Kelna u sezoni. Mogao je da bude i teži, mada je Partizanu moglo i da se vrati za propuštene šanse. Srpski klub je na kraju uspeo da sačuva minimalnu prednost, a sudeći po prvim reakcijama ni u Nemačkoj nisu sasvim nezadovoljni.

Izabrane vesti

Razočaran sam rezultatom, ali ne i igrom tima. Falio je samo gol. Nedostajalo nam je mirnoće u određenim situacijama. Ali to je proces učenja“, rekao je Kelnov trener Štefen Baumgart posle 0:1 u trećem kolu Lige konferencije.

Ni ostali igrači nisu previše utučeni, dok nemački mediji baš Baumgarta krive za poraz, jer smatraju da previše rotirao čuvajući ekipu za bundesligaški derbi za Borusijom Menhengladbah.

U odnosu na tim koji je savladao Borusiju Dortmund u prošlom kolu prvenstva čak sedmorica novih igrača u prvoj postavi Kelna igralo je protiv Partizana. Ali Baumgarta kao da ljuti i samo pitanje o promenama u ekipi.

Nemamo mi A i B tim. Da smo pobedili svi bi sada pričali da sam dobro odlučio. Kada ne pobedimo svaka se odluka preisputuje. Iz mog ugla, rezultat nema veze sa rotacijama. Uostalom, ja odlučujem, zato sam ja trener, a ne bilo ko drugi. I nastaviću to da radim. Ne pričamo o A i B timu, jer mi nemamo A i B tim“.


tagovi

Štefen BaumgartFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara