Nemanja G. Miletić ide u Francusku

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.01.19. | 15:28

Čekajući finiš prelaznog roka...

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Kao što je i najavljeno, biće poslova kad je Partizan u pitanju poslednjeg dana zimskog prelaznog roka. Mada se pominjalo da bi put Francuske mogao da krene Saša Zdjelar, za koga se već duže od mesec dana interesuje Bordo, poslednje informacije govore da bi u zemlju svetskog prvaka trebalo da se preseli - Nemanja G. Miletić.

Izabrane vesti

Levi bek crno-belih na meti je drugoligaša Lansa i postoje nagoveštaji da će taj posao da se realizuje u završnim satima januarske pijace. Bude li tako, bivši prvotimac Javora će se preseliti na stadion "Feliks Boler" na pozajmicu do kraja sezone, a onda će se vratiti u Humsku 1, pošto je ugovorom vezan do juna 2020.
"Postoji opcija, ali ništa još nije rešeno, jer prelazni rok traje do ponoći", poručio je iz Turske, uoči kontrolnog meča sa poljskom Krakovijom, Nemanja G. Miletić.

S druge strane, očekuje se da se do kraja dana bude završen transfer Marka Jankovića u italijanski SPAL, čeka se rasplet pregovora sa Anderlehtom za Rikarda Gomeša, a iz Partizana su potvrdili i da su dobili ponudu Bešiktaša za Gorana Zakarića. Takođe, postoji verovatnoća da bi Partizan mogao da ostane i bez mladog Svetozara Markovića, za koga se ozbiljno interesuje Torino. 

Foto: Star Sport


tagovi

Nemanja G. MiletićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara