Komentari na vest

Nemci objavili prvih deset imena za EURO, dve zvezde otpale

D

DonKyo

pre 26 dana

Al što Liroj Sane? Okej da je ovo engleski portal, pa transkribujete nešto približno njihovom izgovoru. Al čovek Nemac, dobio ime po francuskom treneru i vi ga pišete "LIROJ"?
Š

Štae

pre 26 dana

Da je po engleskom pisali bi sejn
B

Baner

pre 26 dana

Realno, ako ne promeni nešto u odbrani, a nadam se da hoće jer imaju predobar tim, ne piše im se dobro.
G

Gost Djape

pre 26 dana

Zasto stalno potencirate i u naslovima da je taj svabo Pavlovic u njihovoj reprezentaciji, decko se izjasnio ko je i staje i tretirajte ga kao i Milera, odnosno svabu.
p

posetioc

pre 26 dana

Ovde se po komentarima samo pljuje kako se savez nije založio da se Pavlović opredeli za Srbiju, kako je izabrao Neamačku da ovde nekom ne bi grejao klupu i slično, daleko od toga da nekog iz FSS branim, ali to veze s njima nema, jer tu nema ubeđivanja ili ne znam šta nego samo slanje poziva, a to je sigurno učinjeno, nije to klub pa da izabereš neki drugi u odnosu na ove prve zbog njihove uprave ili trenera i slično, zemlju za čiju reprezentaciju želiš da nastupaš jednom biraš po osećaju, želji ili čemu već nema to veze ni sa čim drugim niti se tu može nešto pregovarati ubeđivati, a s obzirom da je dečko rođen u Nemačkoj i majka Nemica, tamo odrastao i sve ostalo, logično je da mu je Nemačka ispred Srbije i oseća više kao Nemac,i niko nikoga nikome tu nije preoteo
Š

Škrabotina

pre 26 dana

Bitno da nije veliki srbin, a to što je dovoljno dobar kao tinejdžer da istera jednog Gorecku iz ekipe, e to tek nije ni najmanje bitno. Šta će nama avanture s nekim tamo gastosima koji promašuju padeže kad imamo vojnike zadatka tipa Grujana, Sašoa, Uroša Malog, itd u vezi?
I

Istina.glqvqti

pre 26 dana

Pavlović ne igra zbog Saso Lukica i Zila
l

laker

pre 26 dana

Sta fali Ziletu? + igra krilo?
G

Gost123455

pre 26 dana

Treba dodati da ce sigurno Florijan Virc i Robert Andrich dobiti pozive. Odlicno se kristalise kosture Mansafta. Bice milina gledati ih na svjetskom 2026
Š

Šou

pre 26 dana

Gde je kimih
R

Robert Lewandowski

pre 26 dana

Nojer (Ter Stegen, Leno) Mitelstadt (Raum) Ridiger (Koh) Ta (Sloterbek) Kimih (Henrihs) Kros (Pavlović) Andrih (Gros) Gindogan (Miler, Brandt) Musiala (Adejemi Firih) Virc (Sane) Haverc (Filkrug, Undav)
N

Nrzmm

pre 26 dana

Jel to ti sastavljaš spisak švabama?
R

Robert Lewandowski

pre 26 dana

Da.
N

Nrzmm

pre 26 dana

Svaka čast
g

gost1234

pre 26 dana

recept za uspeh Nemaca je sto manje auslandera, a narocito tamnoputih
G

Gaxter

pre 26 dana

Sve bi to bilo u redu prijatelju ali u Nemackoj sad trenutno 30% stanovništva je imigrantskog porekla i prosto je i normalno da bude igraca poreklom preko oca ili majke sa svih strana sveta.
W

Why, why, why

pre 26 dana

Koja je fora sa tim objavljivanjem spiska u etapama?
N

Novci pajdo novci

pre 26 dana

Marketinški,lijepo piše da zagrijavaju javnost koja će tako napaljena da kupuje sve što ponude na tržištu.
B

Bnm

pre 26 dana

A I TAKO NAPALJENI CE PUCI KO ZVECKA NA ISTOM TOM EURU
S

Stranac1

pre 26 dana

Ae se kladimo u 100 Evra da ce biti Hummels i Goretzka na spisku. Za sad su njih 10torica na spisku. Uz Neuera idu Ter Stegen i Leno znaci 12 imena. Iz Reala Kroos i Rüdiger, iz Barce Gündogan,iz Bayerna Kimmich,Musiala,Müller, iz Leverkuzena Andrich i Wirtz, iz Stuttgarda Undav +Hummels i Goretzka. 23 imena i po meni zadjna 3 imena ce biti vrlo tesko. Gnabry odpada i Ginter zbog povreda inace bi ih vodio. Werner je odsvirao svoje + povreda. Zadnja tri mesta ce verovatno uzeti to jest dobiti :Groß odlicna Sezona u Brihhtonu, Henrichs fali im jos jedan desni bek i jos jedan levi Bek Raum. Mislim da za Brandta,Hoffmanna nece biti mesta a ko ce mozda ipak biti je Adeyami i Beister
J

Jole al pravi

pre 26 dana

Cuj.. Taktika nase reprezentacije.. Hahahahah
B

Burek

pre 26 dana

Znači, Pavlović u Nemačkoj ima prednost u odnosu na Gorecku. Kod nas bi Račiću i Đuričiću grejao klupu.
K

Kleo

pre 26 dana

Bravo za komentar, kao sto ce Samardzic narednih 5-6 godina grejati klupu Anastasijinom malom, i ostalim bogaljima, pa kada mu dopizdi napustice reprezentaciju i to je to.
@

@Burek

pre 26 dana

Deuze, taj Pavlovic ne poznaje taktiku nase reprezentacije, ne poznaje kretnju na terenu, normalno da bi zato bio 5. izbor u nasem veznom redu.. Nismo mi sabani kao tamo neka Nemacka, mi bre imamo kontinuitet ucesca na velikim takmicenjima! /s
B

Burek

pre 26 dana

Upravo tako Kleo, zeznuo se što je došao ovde. Pavlović je naučio iz njegove greške
B

Burek

pre 26 dana

Inače, ovaj lik što mi je odgovorio na komentar i na kraju napisao /s je bio sarkastičan, ne znam kako to ljudi ne provališe i dadoše mu silne minuse. Ja se slažem sa tim komentarom !!!