Neočekivan rastanak – Zoran Milinković otišao iz Rada

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.11.18. | 13:37

Protiv Napretka ekipu će voditi Srđan Stojčevski

Deseto mesto na tabeli sluti na opstanak, ali izgleda da su ambicije Građevinara u ovoj sezoni bile više, pa je iz Crnotravske danas saopšteno da je Rad sporazumno raskinuo saradnju sa trenerom Zoranom Milinkovićem.

Uz napomenu “Hvala, Kizo“ objavljeno je i da će ekipu u narednom kolu protiv Napretka voditi izdanak klupske omladinske škole i po uverenju ljudi iz Rada jedan od najtalentovanijih trenera Srbije Srđan Stojčevski.

Izabrane vesti

Rad je inače poslem dobrog starta sezone u proteklih šest kola osvojio samo dva boda, a sada mu sledi megdan sa jednim od najraspoloženjih timova u ligi Napretkom. Igra se u subotu od 18 sati na stadionu “Kralj Petar Prvi“ na kome će navijači kluba sa Banjice slaviti i 60 godina od Radovog osnivanja .

Takođe, humanitarnom utakmicom od 14 sati (ulaz 200 dinara) obeležiće se i stogodišnjica od pobede u Prvom svetskom ratu, Organizator je Udruženje građana Kraljevina Srbija iz Beograda, pod pokroviteljstvom NjKV Prestolonaslednika Aleksandra  i Kraljevskog doma Karađorđevića.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran Milinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara