Neško Milovanović zvao Saleta Ilića da igra za Lučane

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.06.19. | 09:27

"Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal"...

Ono što na evropskoj fudbalskoj pozornici predstavlja transfer Edena Azara u Real Madrid, dakle nešto najveće što se dogodilo u dodadašnjem toku prelaznog roka, to bi u ovim našim domaćim okvirima značilo reaktiviranje Saše Ilića! I to ne u Partizanu, već u Mldosti iz Lučana?! 

U prvi mah deluje ludo, kao nekakva loša prvoaprilska šala, ali vest koju je Sportski žurnal danas plasirao ima pokriće s više strana. Za početak, tu je živa reč alfe i omege lučanskog kluba - Neška Milovanovića:
"Da, zvao sam Sašu Ilića da dođe u Lučane", stigao je kao iz topa potvrdan odgovor, a onda i dodatak na konstataciju novinara Žurnala da se legendarni kapiten crno-belih zvanično povukao, završio karijeru: "Pa šta?! Oprostio se od dresa Partizana. Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal. Ono što Saša može da napravi za poluvreme mnogi ne mogu za celu sezonu. Odigra poluvreme, spoji tri puta napadača s golom i to je to. Ništa drugo ne bi trebalo da radi. On to može i u ovim godinama, pokazao je. Prošle sezone bio je najbolji igrač Partizana". 

Izabrane vesti

I, šta je Ilić odgovorio na otvoreni poziv da dođe i igra za Lučane?
"Rekao mi je da će mi se javiti"

Posle svega, logičan sled poteza kolega iz Sportskog žurnala bio je da pozovu Saleta Ilića i pitaju za komentara. Iznenađenje ili ne - tek, stigla je još jedna potvrda...
"Jeste, zvao me Neško stvarno". 

I?
"I ništa. Hvala Nešku na lepim rečima i na tome što mes e setio. Ali ja sam završio karijeru. Mnogo poštujem tog čoveka, ipak, kopačke sam okačio o klin".  

Kada je od novinara čuo kako glasi Saletov odgovor Neško Milovanović ni najmanje se nije uzbudio...
"Nema veze, zvaću ga opet sutra"...

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara