Neuspela otmica argentinskog bisera: Dortmund davao 12.000.000 evra više, Inter ga dobio na reč i bonuse

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.03.18. | 12:24

Lautaro Martinez definitivno ide u Italiju

Pokušala je Borusija iz Dortmunda da se umeša, ponudila više novca, pitanje je da li i bolje uslove samom igraču, međutim, Lautaro Martinez definitivno ide u - Inter.

Predugovor 20-godišnnjeg napadača i italijanskog kluba je već potpisan, ostalo je da ga potvrdi sam Rasing, čiji je predsednik Viktor Blanko otkrio kako su Nemci želeli da pokvare posao Nerazurima i ispred nosa im otmu novog reprezentativca Argentine.
Dobili smo ponudu Dortmunda, ali smo morali da je odbijemo, jer Martinez 90 odsto ide u Inter. Samo je pitanje vremena kad ćemo potvrditi dogovor sa Italijanima. Uprava kluba je dala reč da Lautaro ide u Milano i tako će biti“, pojasnio je Viktor Blanko.

Izabrane vesti

Zanimljivo je da je Rasing odbio ponudu Borusije koja je bila znatno unosnija od Interove. Klub sa Vestfalena ponudio je ravno 32.500.000 evra i to odmah, za razliku od Nerazura koji su spremni da plate 20.000.000 evra, plus dodatna 2.000.000 u vidu bonusa. A još 10 odsto će da plate Rasingu od naredne prodaje mladog špica.

Ako se nešto nepredviđeno ne desi u poslednji čas, Lautaro Martinez, autor 15 golova na 16  utakmica u svim takmičenjima, od naredne sezone igraće na „Meaci“. Možda kao zamena ili partner sunarodniku Mauru Ikardiju, dok će Dortmund morati da iskešira 60.000.000 evra kako bi od Čelsija otkupio ugovor Mišija Batšuaija ili da se okrene nekom drugom rešenju.

FOTO: Action images

 


tagovi

Borusija DortmundLautaro Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara