Nemanja Nikolić izlazi sa terena
Nemanja Nikolić izlazi sa terena

Ni asistencija ga nije spasila: Nikolić odbrusio Lazetiću, pa zamenjen već u 32. minu

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.19. | 15:54

Partizanov napadač ozbiljno naljutio trenera

Zoran Mirković i Gordan Petrić su napustili Humsku, Žarko Lazetić je prihvatio zadatak da ugasi požar, ali to što mu je mandat oročen na dve utakmice – osim ako u tom kratkom periodu ne ubedi upravu da zaslužuje pravu šansu – očigledno mu nije pomoglo da uspostavi autoritet u svlačionici. Disciplinu je zato morao da uteruje tokom same utakmice sa Napretkom u četvrtfinalu Kupa Srbije na kojoj je već u 32. minutu iz igre izveo Nemanju Nikolića, samo nekoliko sekundi nakon što je ovaj finom asistencijom proigrao Gorana Zakarića za Partizanovo vođstvo od 1:0.

Međutim, nešto malo ranije Nikolić je – ne zna se još tačno zbog čega – Lazetiću pomalo bezobrazno odgovorio što mu privremeni trener Partizana očigledno nije zaboravio ni kad je namestio gol.

Izabrane vesti

Detalj koji će sigurno izazvati pažnju u narednim danima, a videćemo koliko će Nikolića skupo koštati ovaj gest. Zavisiće možda i od toga koliko će se dugo Lazetić zadržati na klupi. Ali posle ovakvog poteza jasno je da se on prihvatio posla sa namerom da ostane.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nemanja NikolićŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara