Ni Portugalija ni Engleska, ide Šoja u Katar

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.01.19. | 16:26

A tražili su ga Benfika, Porto, Lester, Vulverhempton...

Iznenađenje i promena pravca za Šoju Nakađimu. Fudbaler Portimonensea je odličnim igrama privukao dosta pažnje, a izgleda da će ove zime on otići u Katar, u ekipu Al Duhaila.

Kako piše portugalski Zerozero, transfer je zapečaćen između klubova, dogovoren je i iznos koji će Portimonense dobiti, ali za sada se ne zna tačna cifra.

Izabrane vesti

Nakađima je izmamio veliko interesovanje Benfike i Porta, kao i Lestera i Vulverhemptona iz Engleske, ali je Japanac na kraju očigledno završio u zemlji gde će se igrati Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Sjajni Japanac je odiševio u portugalskom šampionatu u proseklih godinu i po dana. Dvadesetčetvorogodišnje japansko krilo ove sezone blista u Portimonenseu, odigrao je fenomenalno protiv Sportinga u pobedi od 4:2 i to mu je donelo proboj na tržište.

Naravno uz činjenicu da mu je menadžer Žorž Mendeš.

Inače, u ugovoru sa Portimonenseom Nakađimina sloboda je procenjena na 40.000.000 evra, samo je pitanje koliko je portugalski tim uspeo da izvuče od Al Duhaila. Engleski timovi su nudili negde oko 20.000.000. Al Duhail je sigurno ponudio više i privolio ga u svoje redove.

Foto: MN Press


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Šoja Nakađima

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara