Aleksander Nibel (©Reuters)
Aleksander Nibel (©Reuters)

Nibel ide u Union Berlin?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.05.21. | 12:22

Nema minuta u Bajernu pored Nojera...

Došao je kao veliki potencijal, legitimni naslednik Manuela Nojera u Bajernu, možda čak i u reprezentaciji Nemačke, međutim Aleksander Nibel (24) je u poslednjih godinu dana branio svega 270 minuta u svim takmičenjima.

Bilo je nagađanja kada je dolazio iz Šalkea bez obeštećenja da će u njegovom ugovoru biti klauzula po kojoj je morati da brani najmanje na deset utakmica Bundeslige, ali ova sezona jasno pokazzuje da od toga nema ništa. I Niko Kovač i Hansi Fli u potpunosti su verovali Nojeru, čak ni na nekim manje važnim utakmicama nisu ukazivali šansu Nibelu, zbog čega se poslednjih meseci ozbiljno spekuliše o njegovoj sudbini.

Izabrane vesti

Pre nekoliko nedelja nagađalo se čak da bi mogao na pozajmicu baš kod Kovača, u Monako, a Bild danas piše kako je za Nibela ozbiljno zagrizao Union Berlin?!

Mrežu Berlinaca trenutno čuva 34-godišnji Andreas Lute, dok je rezerva Loris Karijus, pozajmljen od Liverpula. Veza za dovođenje Nibela (takođe na pozajmicu) bio bi Mihael Gspuring, bivši trener golmana u Šalkeu, s kojim je mladi čuvar mreže dugo sarađivao.

Ukoliko izbori izlazak u Evropu Union Berlinu bi značajno skočile šanse da dobije Aleksandera Nibela na dvogodišnju pozajmicu, tvrdi Bild.


tagovi

Aleksandar Nibelletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara