Nije bilo značaja, ali jeste golova: Hrvatska tri puta stizala Engleze za 3:3

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 22:55

Na kraju smo videli šest golova

Čekali su svi da vide da li će Francuzi i Rumuni igrati nerešeno i to se dogodilo. Sa druge strane malo koga je interesovao duel između Hrvatske i Engleske, a ispostavilo se da je taj duel u fudbalskom smislu bio dosta zanimljiviji jer je viđeno čak šest golova. Englezi su tri puta vodili, Hrvati se tri puta vraćali - 3:3 (1:1).

Sve je počelo još u 11. minutu kada je opravdano sviran penal nad Risom Nelsonom, a isti igrač je izveo kazneni udarac i doveo Englesku u prednosti. Josip Brekalo je doneo izjednačenje pred odlazak na poluvreme.

Izabrane vesti

Englezi su ponovo poveli golom Medisona (48), a Nikola Vlašić opet doneo poravnanje. Ipak, Engleska je bila baš uporna da završi takmičenje pa je povela u 70. minutu preko Džondžo Kenija, da bi Brekalo drugim pogotkom na meču doneo i treće poravnjanje.

Ispostavilo se da je to konačni rezultat, mada da je Engleska ponovo povela verovatno bi Hrvati ponovo izjednačili. Nisu želeli s porazom kući i na kraju su ga i izbegli. 

Odlična utakmica posle koje i jedni i drugi idu kući sa po bodom. Tako izgleda kada oba tima mogu da igraju mirno i bez pritiska. U tim situacijama obično viđamo goleade, a tako je bilo i ovoga puta.

Predlažemo vam da pogledate golove sa ovog meča, bilo je nekoliko jako lepih, posebno je prvi Brekalov bio impresivan.

EVROPSKO PRVENSTVO ZA MLADE

Grupa C

Ponedeljak

Hrvatska M21 - Engleska M21 3:3 (1:1)
/Brekalo 38, 82, Vlašić 62 - Nelson 11pen, Medison 48, Keni 70/

Francuska M21 - Rumunija M21 0:0


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara