Nije izdržao ni dva meseca u Sarajevu: Krmčarević podneo ostavku

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 17:55

Željo u problemima

Kraće od dva meseca. Toliko je potrajao mandat Slobodana Krčmarevića na Grbavici. Srpski stručnjak napustio je sarajevski Željezničar posle samo pet takmičarskih utakmica i tako završio misiju započetu 4. juna, kad je promovisan u naslednika Admira Adžema.

Razlog ostavke leži u činjenici da je njegov tim minulog četvrtka glatko poražen pred svojim navijačima od kiparskog Apolona (1:2) u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali i da je u nedelju veče poražen od Čelika u Zenici (0:1) u okviru druge runde Premijer lige Bosne i Hercegovine (0:1).
Neko bi trebalo da preuzme odgovornost za poraz u Zenici, uvek je trener najodgovorniji i to je prvi razlog mog odlaska. Drugi leži u činjenici da smo se našli u raskoraku između želje i ambicije i onoga što imamo. To, opet, pripisujem sebi. Neke stvari nisam odradio na najbolji način, pre svega mislim na prelazni rok. Ekipa je trebalo da se pojača više, znajući kakva je ovo liga. Ovo je izraz poštovanja prema predsedniku i navijačima koji imaju opravdane zahteve od ekipe. Moram još jednom da kažem da nisam sreo čoveka koji toliko voli svoj klub kao gospodin Misimović, želim sve najbolje Želji, koji će, pored Partizana, uvek biti moj klub“, objasnio je Slobodan Krčmarević.

Izabrane vesti

Pre Željezničara, srpski stručnjak je radio kao selektor omladinske i mlade reprezentacije Srbije, iste uzrasne kategorije Kazahstana, a u seniorskom fudbalu bodio je OFK Beograd, kiparske klubove Apolon, Anortozis i Doksu, Žetisu, slovenački Rudar iz Veljenja i makedonsku Pobedu iz Prilepa.

Na klupi želje ostvario je tri pobede i dva poraza.

FOTO: Star sport


tagovi

Slobodan KrčmarevićFK Željezničar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara