Komentari na vest

Niklas Bentner: Ne verujem da je neko imao klauzulu da ne sme da pije do Nove godine

S

SilvioB.

pre 3 meseca

Kad smo već kod igrica, jedan moj komentar. U ranoj fazi svoje karijere (2003. do 2005.), Mesi, Pike, Dani Alves, Ešli Kol, Bendtner, Kejhil, David Vilja, David Silva i mnogi drugi igrači nisu bili visoko rangirani na FM, CM ili PES-u. Na PES-u morao sam da koristim editora da popravim njihove vrednosti. Što se tiče FM5, trenirao sam Canvey Island (Isthmian i Conference League) i stigao do Premijer lige bez korišćenja editora. Trebalo mi je sedam ili osam sezona. Prve dve sezone dovodio sam igrače iz Poljske, Ukrajine i Obale Slonovače. Ako se dobro sećam, u trećoj sezoni sam doveo: Toma Hitona, Gerija Kejhila, Rajana Šokrosa, Denija Simpsona, Nikija Šorija, Lejtona Bejnsa, Kirana Mekenu, Darona Gibsona, Džona Runija, Roberta Soldada i neke druge igrače. Svi su bili slobodni igrači jer su bili mlađi od osamnaest godina. Najteže mi je bilo kada sam igrao u Čempionšipu. Sa Napolijem sam se vraćao iz treće lige u Seriju A. Sa Eibarom sam se vraćao iz treće lige u Primeru (u mom timu su bili Serhio Ramos, Mata, David Silva, Hesus Navas, Minjambres, Verdu, Hoze Enrike, Soldado, Borha, Serhio Garsija, Iraola itd. ). Sa Belgranom (Ustari, Palasio, Zarate, Insua, Barovero, Bolati) postao sam šampion Argentine. Bendtner je bio u mom napadu sa Aršavinom i Keržakovom kada sam vodio Dinamo Drezden. Tada PC igre nisu bile komplikovane, već jednostavne i namenjene zabavi.
s

srka

pre 3 meseca

Sećam ga se dobro, bio je odličan napadač. Jbg, Skandinavci, oni su pivopije, od malih nogu. Tamo se pije pivo umesto vode. Kako i neće kad imaju najjaču fabriku piva na svetu, danski Carslberg 🍻
g

gama

pre 3 meseca

Tuborg bolji

milford

pre 3 meseca

pils lajt stvarno najbolje
S

Saturn

pre 3 meseca

Najjaca glava , koliko me je samo nervirao pre s onom zvakom kad zvace i onom flegma facom
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

samo mu stap za pecanje fali da kompletira sliku
i

ime gostaaaa

pre 3 meseca

"bas prilicno"?!?!?
D

Davno

pre 3 meseca

Na FM2005 u Wacker Tirol imao sam Messi, Bendtner i Wolfgang Mair u napadu, Sebastian Larson, Kakuta i Iraola u sredini, Djourou, Gari Cahill, Bermudez i Wasinger u odbrani, Oscar Ustari na golu. Tri sezone bez poraza u ligi. Plus, uspeo sam da uđem u Kup UEFA.
J

Jesiiiii

pre 3 meseca

Toliko o fm-u 2005. Mesi ide u prvu ligu Austrije, pa na sve to, sa njim ne može da se izbori ni liga šampiona 😂
s

samo_bob

pre 3 meseca

Mislis na FM editoru si imao
D

Davno

pre 3 meseca

Doveo sam ih u drugoj sezoni kao slobodne igrače. Imali su tada 16-17 godina. Prvu sezonu jedva sam ostao u ligi. Spasio sam se u poslednom kolu. A nisam mogao da stignem do Lige šampiona, pre 20 godina su bila četiri kola kvalifikacija. Nisam ljubitelj editora. Šta vredi, ako uvek možete da imate najbolje fudbalere? Zabava je u stvaranju tima i napredovanju iz sezone u sezonu.